Meesteres date lik me pik

meesteres date lik me pik

..

Erotische massage overijssel stiekem sex filmen

Klaarkomen mocht niet, maar dat gevoel zo tegen het randje te zitten. Met mijn handboeien op mijn rug had je me onder de douche ontdaan van mijn CB Mijn lul gewassen, geschoren en heerlijk gepijpt, maar niet klaargekomen.

Huilend van geiligheid smeekte ik je om te mogen spuiten. Heel resoluut stopte je en hield een ijskoude straal tegen mijn kloppende lul en op barsten staande ballen. Zes weken onafgebroken in de CB had mijn wil gebroken. Alles, maar dan ook alles heb ik voor je over. Stuiterend nam je me mee naar bed en bond me vast op bed. Je gebruikte me zoals het een Meesteres betaamt. Mijn lul berijdend hielden je handen een ketting vast welke met klemmen op mijn tepels zaten gelijk een Amazone een paard berijdt en aan de teugels trekt.

O, wat een genot. Maar uiteindelijk stopte je en liet mij grommend achter terwijl je zelf een glas rode wijn pakte en mijn lul liet krimpen door ijsblokjes. Langzaam en lachend plaatste je de kuisheidsgordel weer om mijn lul en klikte het slotje resoluut dicht om me aan de kettingen aan het voeteneinde naast het bed te leggen.

Na ruim een half uur begin je langzaam te bewegen. Je komt langzaam een weinig omhoog en kijkt me aan met een glimlach. Kruipend kom ik dichterbij. Je pakt een sleuteltje uit het kluisje wat op het nachtkastje staat.

De cijfercode waarmee je het kluisje opent is en blijft voor mij een raadsel. Het slotje aan mijn collar maak je los, de overige sloten blijven vast en houden mijn bewegingsvrijheid beperkt, het is in ieder geval voldoende om langzaam in de keuken te komen en daar een kopje koffie te zetten. Langzaam schuifel ik weer naar boven en bied de koffie aan. Je slaat de dekens weg en ik zie je naakte lichaam.

Mijn lul begint spontaan weer te groeien. Nadat je heerlijk bent klaargekomen duw je me aan de kant en wil je gaan douchen, maar eerst zet je de computer aan en zet mijn inmiddels koud geworden mok koffie ernaast met de mededeling dat ik mijn belevenis maar eens op papier moet gaan zetten.

Ik neem een slok koffie en begin te typen. Nadat je heerlijk bent klaargekomen duw je me aan de kant en wil je gaan douchen. Je zet me weer vast en na een half uurtje kom je dampend de slaapkamer in. Nu moet ik me douchen. Wanneer ik weer de slaapkamer in kom zie ik je in een jurk welke aan de voorzijde met een aantal knopen is gesloten. De onderste knopen zijn los, de eerste knoop van onder welke dicht is, is ter hoogte van je kutje. Ter hoogte van je tepels zijn de knopen weer los.

Je hebt je opgemaakt en je blonde haar hangt los. Glimlachend kijk je me aan en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Naakt begin ik aan mijn taken de kettingen beperken mij in mijn vrijheid waardoor het langer duurt dan gebruikelijk. In de kamer aangekomen zet ik het ontbijt op de eettafel. Tijdens het ontbijt zeg je niets en geniet van de vers geperste jus d'orange, croissants, ei en koffie.

Je leest een stukje in de krant en al die tijd negeer je mij. Plotseling verschijnt er een nat stukje bruin brood voor mijn neus. Het restant van het bakje water moet ik uit het bakje likken. Hierna moet ik het ontbijt opruimen en de afwas doen. Wanneer ik terug in de woonkamer kom lig je lekker onderuit op de bank een boek te lezen en zegt dat ik je voeten moet gaan masseren.

Ik haal massageolie en een handdoek en begin zachtjes je voeten te masseren. Door het gemasseer wordt je rozig en ik word er steeds geiler van. Hoelang ik bezig ben met je voeten weet ik niet maar plotseling gaat de deurbel. Ik schrik op uit mijn geile gedachten en jij slaat je ogen open.

Ik kijk je aan met een verschrikt gezicht, ik had niet op bezoek gerekend en zeker niet zoals ik er nu bijzit. Langzaam sta ik op en loop vertwijfeld naar de deur, ik kijk nog een paar keer om. Maar je kijkt resoluut dus loop ik angstig door. Langzaam doe ik open terwijl ik me verstop achter de deur.

Er staat een man die aanstalten maakt om binnen te komen. Zenuwachtig laat ik de man binnen en sluit de deur achter hem. Lachend kijkt hij me aan en geeft me zijn jas, welke ik ophang aan de kapstok. De man is inmiddels al de woonkamer binnengelopen en loopt op mijn Meesteres af. Het lijkt dat Meesteres Wendy en die man elkaar kennen, Meesteres staat op en de man geeft Haar een kus op de wang maar Meesteres pakt zijn gezicht en kust hem op de mond. Langzaam zie ik hun lippen Laurensensmelten en hun tongen elkaar vinden.

Laurens heb ik een tijdje geleden leren kennen en het klikt wel tussen ons. Wees maar niet bang dat hij jou plaats in mijn leven inneemt, maar hij is wel een aanvulling.

Zijn kleren laat hij op een hoopje op de grond vallen. Ik kijk naar zijn gebruinde lichaam, een lichaam wat er wel wezen mag, goed verzorgd. Geen afhangende schouders, niet overmatig behaard, geschoren schaamdelen en een flinke lul met een goed gevulde zak. Meesteres en Laurens zijn inmiddels gaan zitten en beginnen een geanimeerd gesprek.

Tot mijn verbazing zie ik dat Meesteres ook al uitgekleed is en ook Haar jurk moet ik opruimen. Ik moet tussen de benen van Meesteres plaatsnemen en Haar grotje gaan likken. Ook na de daad krijg je er taken bij maar dat merk je straks wel. Na enige minuten gelikt en gelebberd te hebben trekt Meesteres mij uit Haar schoot om mijn gezicht in het kruis van Laurens te plaatsen. De weken van onthouden orgasmen hebben mij zover, dat ik geen verweer maak tegen een lul in mijn mond.

De nog steeds slappe lul van Laurens neem ik helemaal in mijn mond. Mijn neus komt tegen zijn buik en mijn kin rust op zijn zak. Ik wil nu weleens weten of je net zo goed met een lul overweg kan als met mijn kutje. Enne Laurens houd je hoofd in deze positie, dus als je zijn stijve lul niet meer in je mond kan houden moet hij maar je keel in. Ik begin te zuigen en voel de warme pik langzaam in mijn mond groeien. Ademhalen gaat alleen nog maar door mijn neus, mijn mond raakt steeds voller.

Plotseling krijg ik een slik neiging en op dat moment voel ik de bijna harde lul mijn keel in glijden. Ik krijg het benauwd en wil mijn hoofd terugtrekken maar Laurens houd dit tegen en drukt mijn hoofd nog strakker tegen zijn buik.

Een licht gekreun van Laurens bereikt mijn oor en ook Meesteres valt het gekreun van Laurens op. Wil je zo klaarkomen? Wil je in het slavenstrotje spuiten? Voordat ik op welke wijze dan ook kan reageren voel ik Laurens schokken, zijn lul word dikker en zijn kruis beukt tegen mijn gezicht.

Een harde kreet van Laurens en ik voel zijn warme sperma mijn keel in lopen. Gelijk trekt hij mijn hoofd naar achteren en zijn lul glijd mijn keel en mond uit. Ik snak naar adem. Ze trapte er zo vaak in dat mijn erectie verdween en er enkel wat vocht uit kwam. Ze haalde een chastity tevoorschijn en plaatse direct op mijn penis. Ik werd zo vernederd dat mijn penis stijf begon te worden. Het kooitje zat strak dus de pijn was ondragelijk.

Ze trok haar Superstars weer aan en vertelde me dat ze naar het centrum ging om te shoppen met haar nieuwe scharrel. Ze sloot me op in de kast en tapte haar sportschoenen aan mijn neus. Na ongeveer 2,5 kwam ze thuis met haar toekomstige vriend. Ze kwam alleen naar boven en beval me stil te zijn. Haar vriend kwam nu ook naar boven en ze hadden seks terwijl ik opgesloten zat.

Toen hij naar lange tijd vertrokken was kwam ze terug met zijn condoom. Dit was mijn avondmaal samen met een tortilla die ze in haar schoen had gestopt. Toen ze haar schoen uitdeed zag ik de tortilla helemaal bezweet aan de zool zitten. Dit is het begin was wat ze zei. Nadat ik alles met moeite opgegeten had moest ik haar kamer opruimen.

Het was tijd voor mij om naar huis te gaan. Ik wil zo graag door U vernederd gebruikt en gemarteld worden ik zit hier met mijn pik helemaal afgebonden peuken uit te drukken op mijn eikel. He dat lijkt mij wel wat om te doen met jou eikel, Neem maar mail contact op en kijk even door de lege posities want anders komt mijn mail-adres niet bij jou terecht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.

Leave this field empty.


meesteres date lik me pik

..


Rijpe vrouwen thuisontvangst rijpe vrouwensex


Vijf minuten voor de deur gewacht en toen naar binnen. Daarna wacht jij nog vijf minuten en dan ga je naar binnen. Bij binnenkomst deur achter je dicht doen. Uitkleden, kleding door het luik links gooien en de blinddoek, halsband en handboeien omdoen.

Handen achter je rug! Het voetenbankje hebben we op msn besproken. Je weet wat je moet doen. Mijn evenwicht bewarend laat ik mij op mijn knieen zakken en kruip op mijn knieen in de richting waar ik het voetenbankje gezien heb. Met mijn mond zoek ik de kunstpik en begin de kunstpik die uit het zitvlak steekt te pijpen. Ineens komt er een kwak glijmiddel uit de eikel. Blijkbaar heeft de kunstpik afstandbediening. Ik word bekeken, dat kan niet anders. Er hangt een kamera hier waarop men kan zien hoe ik uit vrije wil mijn perversiteit botvier.

Ik schaam me rot. Tegelijkertijd ben ik de Meesteres ook dankbaar voor het glijmiddel en smeer het met mijn tong uit over de forse pik. Mijn mond en kin druipen van het glijmiddel en het zit ook op mijn wangen. Nog een lading komt eruit en dan begint de pik zachtjes te trillen. Ik ga weer staan en probeer op de tast met mijn kont de pik te vinden. Dat valt blind en geboeid nog niet mee, maar dan voel ik de trilling tegen mijn gaatje en laat mij er langzaam op zakken, tot ik met mijn kontje op het zitvlak zit en ik mijzelf helemaal gespiesd heb op de trillende kunstpik.

Dan gaat de deur open Ik voel een lichte tocht als gevolg van de open deur. Het kippenvel giert over mijn lichaam. Dit was al niet weinig vanwege de trillende kunstpik in mijn kont. Ik weet niet hoe lang ik op dat ding zit inmiddels. Trilsnelheid, trilheftigheid, op en neer, nog meer 'zaadlozingen' alles blijkt op de afstandbediening te zitten. Ik ben nu supergeil, overal voor in, totaal rauw en uitgewoond van achter, totaal rauw van voren vanwege de heftigste en langstdurende erectie die ik ooit gehad heb.

En het moet nog echt beginnen. Alle zintuigen, alle zenuwbanen hebben een overload te verwerken. Ik lijk haast in trance, haast te hallucineren. Ik word uit mijn overpeinzingen gehaald doordat mijn neus wordt dichtgeknepen. Als reflex doe ik mijn mond open en ik voel hoe er twee vingers in gedaan worden. Vingers met lange nagels. Voorzichtig begin ik die te likken en te pijpen.

Het glijmiddel wordt door de vingers van mijn wangen en kin geveegd en ik moet het aflikken tot de vingers schoon zijn en ikzelf ook. Dan verdwijnen de vingers en wordt mijn neus weer losgelaten. Ik ruik een prettig parfum. Ik voel wat aan de halsband, blijkbaar wordt er een riem aan bevestigd. Ook de kunstpik is uit mijn kont, dat ging niet zachtzinnig. Ik word meegetrokken en met stramme benen van het lange knielen op het voetenbankje strompel ik erachteraan.

Voor mijn gevoel de kamer recht tegenover de voordeur in. Het is daar iets warmer dan in de hal, meer kunnen mijn zintuigen niet vertellen. Mijn handen worden uit de boeien losgemaakt, maar ik weet wel beter dan ze achter mijn rug vandaan te halen. Rug recht omhoog en kont naar achter.

Tel maar mee tot Tel maar tot Weer tel ik tot Mijn zak is de volgende die aan de beurt is, die krijgt meerdere klemmen links en meerdere klemmen rechts. Het zweet breekt me uit, maar tegelijkertijd is het ook erg lekker. Op mijn borst voel ik de ketting van de tepelklemmen liggen en de kettinkjes van de zakklemmen beroeren zachtjes de binnenkant van mijn bovenbenen.

Vervolgens wordt er een condoom over mijn nog steeds enorm stijve penis afgerold en wordt er iets warms omheen gerold, zo lijkt het. Ik kan het niet zien; ben nog steeds geblinddoekt. Je zal dat ding wel overal graag naar binnen willen steken.

Dan kun je zelf voortaan voelen hoe dat voelt". Ik ben in een goede bui, je krijgt er glijmiddel op" Mijn kontje was nog nauwelijks bekomen van de kunstpik, of de plug wordt in een keer naar binnen geduwd, en dan voel ik mijzelf om de versmalling knijpen. Een ruk aan de riem volgt, en de Meesteres gebiedt me haar te volgen. Een deur gaat open na 10 stappen en na ongeveer nog 15 stappen houdt ze stil. In de koelkast vind je witte wijn en druiven.

Schenk voor mij een glas wijn in en maak een bakje druiven klaar. Mooi blond tienermeisje vol maar lekker proberen?? Maya Door heel Nederland!! Zuid-Holland Escort cash, pin en ideal. Wil jij veel verdienen als escort Dame?

Werken in de beste zaak van NL? Ik 38 jaar slank B cup Heerlijke massage met happy end. Pure Erotiek Fijne healing massage met aandacht voor jou! Zoek een Dame die heerlijk gebeft wil worden. Ongeremde, geile vrouw gezocht. Jong stel zoekt heerlijke ervaring Man zoekt vrouw Strenge maar respectvolle meester.

Wens slank pijpzaadgeil koppeltje voor kinky sex. Geil appen met een geile meid? Spannend geil contact gezocht. Leuk meisje voor gezellige pijpdate Getinte Vrouw met Dikke Billen!!! Dames van plezier Pijpen zonder condoom Kamagra bezorging brabant Al mijn foto's en filmpjes in één keer.

Betaling in natura Welke meid kan nog een mooie Macbook gebruiken. Dames van plezier Cardate Jaimy beschikbaar prive ontvangst Spannende geile Cardate! Sexy blond tienermeisje vol maar lekker proberen? Geile huisvrouw 35 zoekt Cardate! Geile boushra heeft zin bountyChocolaatje Rotterdam. Mannen Betaald contact gezocht Dames van plezier Suikeroom gevraagd Eerlijke suikeroom gezocht wie wil mijn suggardaddy worden meteen?

I can make your bed rock..! Speld in de hooiberg big boobs Melanin queen zoekt eerlijke betrouwbaar oompje. Lekkere gedragen slipjes voor jou! Gedragen string pantys kopen van klasse beauty Geile strings, kinky toys en nog veel meer!!

Dames van plezier Girlfriend experience

meesteres date lik me pik