Meesteres date lik mijn lul

meesteres date lik mijn lul

.

Natte poesjes geilwijf

Ik wil mijn kut eerst heet en nat voor je maken en haar vingers maakten roterende bewegingen bij de ingang van haar poesje en het leek wel alsof ze het geil terug probeerde te duwen.

Maar in plaats daarvan werd ze alleen nog maar natter. Ze streelde haar schaamlippen en opende met duim en wijsvinger haar spleet, terwijl een derde vinger naar binnen verdween. Ik hoorde haar kreunen en zag de vinger heen en weer gaan in haar kut. Er stroomde nog meer zalig geurend geil naar buiten. Ik likte gulzig het geil weg tussen haar dijen. Kom op laat me zien dat je een echte man bent!

Ze stootte nu extra fel naar boven en ik voelde mijn neus platgedrukt worden tegen haar heupbotten. Ik probeerde mijn neus wat te draaien, wat mij alleen maar opleverde dat die plotseling ook in haar neukspleet en het overvloedige geil werd ondergedompeld. Ik likte, zoog en slikte haar geil naar binnen. Ik zoende en streelde haar schaamlippen met mijn lippen en probeerde keer op keer haar klitje te raken met mijn spitse tong.

Ze bracht het tempo van haar bokkende heupbewegingen omlaag en neukte nu langzaam mijn gezicht terwijl ze me recht in mijn ogen keek. In schokkende bewegingen voelde ze het kutgeil uit haar spleet stromen en ik slurpte het allemaal als een trouwe hond op. Ze kon zich niet herinneren dat ze ooit zo fantastisch klaar was gekomen en ze bleef nog een paar minuten tegen mijn gezicht aanrijden om het fantastische gevoel vast te houden Het was tijd voor even rust, dat dacht ik tenminste.

Eenmaal geblinddoekt moest ik op het bed gaan liggen. Ik voelde dat ik van kop tot teen bekeken werd en ze stroopte zelfs mijn voorhuid naar achter om mijn eikel beter te bekijken. Hoe vernederend is dit toch. Ik voelde dat ze met haar vingers en nagels het voorvocht van mijn lul haalde.

Ik knikte maar van ja want ik voelde die andere hand wat samenknijpen. Ze rukte nog wat aan mijn lul om nog meer vocht te pakken te krijgen. Ik kon zo exploderen en zou wel alles in haar keel willen lossen.

Maar lang duurde het niet, ze plaagde me door kleine korte likjes te geven. Ik stak mijn tong zover mogelijk naar boven. Ik rook al de zalige kutgeur en voelde plots haar kutlippen op mijn tong. Ik likte en zoog haar lipjes naar binnen maar tot mijn grote verbazing was dit niet goed. Ik heb nog een ander gaatje dat ook een goeie beurt wil.

Ze had er duidelijk genot van want ze begon zacht te kreunen. Ik boorde mijn tong zo diep als ik kon in haar kont en maakte draaibewegingen. X kwam terug dicht bij een hoogtepunt want ik voelde het nat van haar kut op mijn kin druipen.

Ze verplaatste zich een paar cm en kwam met haar sledderige kut vlak op mijn mond zitten. Ze reed als bezeten heel mijn gezicht onder het geil tot ze schokkend klaar kwam.

Ik voelde drie a vier stralen kutgeil mijn keel inspuiten zoveel dat ik moeite had om alles in te slikken. We lagen zeker 5 minuten uit te blazen eer ze rechtstond en terug een sigaretje ging roken. Wanneer zou ik mogen klaarkomen? Ik houd het nie meer uit en krijg ook wel zin in een sigaretje. Als X het hare op is krijg ik er ook eentje, er is een probleem, ik ben nog altijd geboeid op mijn rug. Ik moet plaatsnemen in de stoel, mijn bene gespreid en wat onderuitgezakt.

X laat me af en toe is trekken van de sigaret. Terwijl betast ze mijn lul en kloten en begint hem af te trekken. Ik zie dat ze een vinger nat maakt en verwacht het ergste. Daar ik onderuitgezakt lig kan ze makkelijk aan mijn kontgat. Ze duwt zachtjes haar vinger naar binnen, dit is wel wat pijnlijk daar ik nog maagd ben en ze toch wel scherpe nagels heeft. Tot mijn verbazing stopt ze na mijn gekerm en begint wat in haar handtas te rommelen. Oh nee, ze haalde een kleine vibrator uit haar tas.

Ze duwde het kopje van de vib tegen mijn anus en draaide hem zachtjes dieper en dieper. Haar tepels steken uit haar hestje en staan mooi overeind, een geilere aanblik als dit ken ik niet.

Mijn Meesteres gaat in een 69 houding boven de slavin zitten en beveelt haar om haar Meesteressenkut uit te likken. De slavin bedankt haar hiervoor en begint heerlijk aan de kut die ik zo goed ken te likken en te zuigen.

Ondertussen kijkt mijn Meesteres mij strak aan en ik zie haar genieten. Na een paar minuten begint mijn Meesteres de slavin langzaam over haar dijen te strelen en gaat langzaam naar haar kut die al zie glimmen van kutgeil en verlangen.

Langzaam begint mijn Meesteres haar te vingeren en ik zie hun beide genieten, wat een heerlijke show. Na een paar minuten zacht en teder met die slavinnenkut gespeeld te hebben zie ik mijn Meesteres steeds meer vinger bij haar naar binnen schuiven en op laatst haar hele hand.

Als een gek gaat mijn Meesteres los op deze hoerige kut en ramt haar hele hand hard heen en weer. De slavin ligt te kermen van genot en kan bijna mijn Meesteres niet meer likken.

Mijn Meesteres maakt haar andere hand nat met het kutgeil wat werkelijk uit de slavinnenkut druipt en drukt gelijk 3 vingers tegelijk hard in haar aars. Mijn Meesteres beveelt haar om door te likken, maar door haar spastische beweging lukt dit niet. Mijn Meesteres waarschuwt haar voor de consequenties als zij eerder klaarkomt dan mijn Meesteres, maar de slavin is zo ver op weg naar een enorm orgasme dat ze het niet meer tegen kan houden en komt ongelooflijk hard klaar. Het kutvocht spuit uit haar kut en even is ze helemaal van de wereld.

Mijn Meesteres trekt haar handen uit de kut en kont van de slavin en hurkt boven haar neer. Terwijl de slavin nog ligt bij te komen zet mijn Meesteres haar sluizen open en pist haar helemaal onder. Als ze hiermee klaar is gaat ze weer op het gezicht van de slavin zitten en rijd zich ruw naar een enorm orgasme, mij ondertussen strak aankijkend.

Ze gaat zo wild tekeer met haar kut over het gezicht van de slavin dat ik denk dat ze zal stikken. Als mijn Meesteres klaar komt kijkt ze mij met glazige ogen maar ook triomfantelijk aan. Als mijn Meesteres is bijgekomen van haar orgasme staat ze op en loopt naar me toe. Ik ben zo geil geworden van deze show dat ondanks de gewichten aan mijn zak mijn paal strak vooruit staat en druipt van het voorvocht. Als mijn Meesteres dit ziet krijg ik uit het niets een 10tal harde slagen met een zweep tegen mijn pik en ballen.

Hierdoor krimpt mijn pik weer tot zoals mijn Meesteres dat noemt een zielig lulletje. De slavin ligt nog steeds vast gebonden op bed bij te komen en allebei haar gaten staan nog open. Mijn Meesteres maakt mij los en draagt mij op de slavin schoon te maken met mijn tong. Ik kruip naar het bed en begin haar bij haar voeten schoon te likken en werk mij een weg naar boven. Helaas verbied mijn Meesteres mij om haar kut en kont schoon te likken. Al het kutgeil en pis van mijn Meesteres lik van de slavin af en ik geniet.

Als de slavin weer helemaal schoon is maakt mijn Meesteres haar los en worden de rollen omgedraaid. Ik moet op mijn rug op het bed gaan liggen. Ze boeit mijn armen en maakt mijn benen vast aan touwen die met een katrol aan het plafond vast zitten. Zo trekt ze mijn benen omhoog en uit elkaar. Ik lig compleet onderdanig vast met mijn mannenkut op deze manier toegankelijk voor mijn Meesteres.

De slavin wordt vastgezet aan het Andreaskruis en als mijn Meesteres hiermee klaar is en zich omdraait zie ik dat ze een enorme voorbinddildo voor heeft gedaan. Ik denk te weten wat er komen gaat. Ze komt naar me toe en blinddoekt me, terwijl ze in mijn oor fluistert, ik ben zo terug. Ik ga even wat drinken anders heb ik zo niets meer voor jou. Ik weet niet hoelang ze me hier zo laat liggen, maar ik weet wel dat als ze terugkomt ik als eerste die grote voorbind dildo nat zal moet pijpen voordat hij mijn mannenkut ingaat en voor mijn eigen bestwil kan ik dat maar zo goed mogelijk doen.

Na het lijkt een eeuwigheid hoor ik de deur opengaan en hoor ik mijn Meesteres binnenkomen, alleen heb ik het idee dat ze niet alleen is, maar zeker weten doe ik het niet. Er komt iemand op het bed zitten en kruipt over mijn borstkas heen. Ik weet wat er gaat komen en doe al gewillig mijn mond open.

Langzaam schuift er iets in mijn mond, maar als ik goed proef weet ik zeker dat het geen dildo is, maar Ik zal me kort even voorstellen. Mijn naam is Chris. Ik ben een man van midden veertig, cm en een normaal postuur en ben licht bi. Sinds enige tijd kom ik regelmatig bij een Meesteres. Ze is een werkelijke lust godin en we hebben al veel leuke sessies met elkaar gehad.

Regelmatig pakt ze me hard aan, speelt lekker met mijn mannenkut en rekt deze steeds een beetje meer op. Ik vind het heerlijk als ze mij op de grond legt met een goede dildo of buttplug in mijn kont dan over me heen komt staan en mij lekker onderpist.

Waarna ik dan haar heerlijke Meesteressen piskut schoon mag likken. De voor laatste keer heb ik haar verteld dat ik het wel eens heel geil zou vinden om nog een 3de persoon, dominant of onderdanig bij een sessie te hebben. NU hier begint mijn laatste ervaring.


meesteres date lik mijn lul

.

Nuru massage alkmaar meesteres zwolle


Het voetenbankje hebben we op msn besproken. Je weet wat je moet doen. Mijn evenwicht bewarend laat ik mij op mijn knieen zakken en kruip op mijn knieen in de richting waar ik het voetenbankje gezien heb.

Met mijn mond zoek ik de kunstpik en begin de kunstpik die uit het zitvlak steekt te pijpen. Ineens komt er een kwak glijmiddel uit de eikel.

Blijkbaar heeft de kunstpik afstandbediening. Ik word bekeken, dat kan niet anders. Er hangt een kamera hier waarop men kan zien hoe ik uit vrije wil mijn perversiteit botvier. Ik schaam me rot.

Tegelijkertijd ben ik de Meesteres ook dankbaar voor het glijmiddel en smeer het met mijn tong uit over de forse pik. Mijn mond en kin druipen van het glijmiddel en het zit ook op mijn wangen. Nog een lading komt eruit en dan begint de pik zachtjes te trillen.

Ik ga weer staan en probeer op de tast met mijn kont de pik te vinden. Dat valt blind en geboeid nog niet mee, maar dan voel ik de trilling tegen mijn gaatje en laat mij er langzaam op zakken, tot ik met mijn kontje op het zitvlak zit en ik mijzelf helemaal gespiesd heb op de trillende kunstpik. Dan gaat de deur open Ik voel een lichte tocht als gevolg van de open deur. Het kippenvel giert over mijn lichaam.

Dit was al niet weinig vanwege de trillende kunstpik in mijn kont. Ik weet niet hoe lang ik op dat ding zit inmiddels. Trilsnelheid, trilheftigheid, op en neer, nog meer 'zaadlozingen' alles blijkt op de afstandbediening te zitten.

Ik ben nu supergeil, overal voor in, totaal rauw en uitgewoond van achter, totaal rauw van voren vanwege de heftigste en langstdurende erectie die ik ooit gehad heb.

En het moet nog echt beginnen. Alle zintuigen, alle zenuwbanen hebben een overload te verwerken. Ik lijk haast in trance, haast te hallucineren. Ik word uit mijn overpeinzingen gehaald doordat mijn neus wordt dichtgeknepen.

Als reflex doe ik mijn mond open en ik voel hoe er twee vingers in gedaan worden. Vingers met lange nagels. Voorzichtig begin ik die te likken en te pijpen. Het glijmiddel wordt door de vingers van mijn wangen en kin geveegd en ik moet het aflikken tot de vingers schoon zijn en ikzelf ook.

Dan verdwijnen de vingers en wordt mijn neus weer losgelaten. Ik ruik een prettig parfum. Ik voel wat aan de halsband, blijkbaar wordt er een riem aan bevestigd.

Ook de kunstpik is uit mijn kont, dat ging niet zachtzinnig. Ik word meegetrokken en met stramme benen van het lange knielen op het voetenbankje strompel ik erachteraan. Voor mijn gevoel de kamer recht tegenover de voordeur in. Het is daar iets warmer dan in de hal, meer kunnen mijn zintuigen niet vertellen. Mijn handen worden uit de boeien losgemaakt, maar ik weet wel beter dan ze achter mijn rug vandaan te halen.

Rug recht omhoog en kont naar achter. Ik heb nu een prachtig uitzicht over haar kont en kutje. Ik zie haar mooi kontgaatje en een kletsnat kutje. Nu kruipt ze traag naar achter, haar lichaam komt steeds dichter bij mij. Dan stopt ze en zegt: Al snel positioneert ze haar kontgaatje vlak voor mijn mondje, en begin ik haar te likken.

Af en toe voel ik haar tong ook over mijn buik gaan, wat me nog meer stimuleert. Ik doe mijn best, en probeer mijn tong naar binnen te duwen, maar dit lukt helaas langs geen kanten. Ze merkt dat het niet lukt en zegt “Laat ook maar, ik had wel verwacht dat je het niet zou kunnen”. Ze heft haar kontje iets hoger, en gaat nog iets meer naar achter. Nu bevindt haar kutje zich voor mijn mond, en ik begin het dan ook meteen te likken. Regelmatig verschuift ze met haar lichaam, waardoor heel men gezicht opnieuw besmeurd wordt.

Ze probeert terug men neus in haar kutje te krijgen, en zo men gezichtje te berijden. Na een tijdje gaat ze van me af, ze draait zicht om, en komt terug op mij zitten. Nu zit ze met haar kutje vlak voor mij. Ze zet zich even wat hoger, en gaat dan gewoon met haar kutje op mijn gezicht zitten. Het is alsof zij mijn mond aan het neuken is, ik heb niets van controle meer. Ik blijf gewoon likken, en voel hoe zij geniet. Regelmatig moet ik slikken omdat ik teveel van haar geil kutsap in mijn mond heb.

Soms wrijft ze ook even met haar kutje over mijn gezichtje, dan kan ik terug even haar kontgaatje likken. Ze gaat tekeer als een cowboy op een rodeostier. Ik merk dat het niet lang meer gaat duren voor ze klaarkomt, en doe nog meer men best als daarvoor. Ik lik haar zo snel en zo veel als ik kan, ik merk dat ze duidelijk begint te kreunen. Terwijl ze klaarkomt neemt ze men hoofd beet, en trekt het nog harder naar haar kutje toe.

Ze kreunt luidop en roept “Ja, slaafje, bef mij! Ik voel ze klaarkomen, ik merk dat ze met volle teugen geniet. Ze stopt met mij te berijden, ik zie dat ze helemaal buiten adem is. Ik slik snel alles door wat er nog in men mond zit. Ze gaat van me, en laat zich naast mij vallen op bed. Haar orgasme heeft haar moe gemaakt.

Na even neer te liggen op bed, maakt ze mijn boeien los, en legt haar terug neer. Ik kruip recht, en ga omgekeerd over haar zitten, mijn lul raakt even één van haar borstjes, en ik zie hoe een draadje voorvocht eraan blijft hangen. Ik plaats mijn handen tussen haar benen, en kijk opnieuw recht naar haar kutje. Ik steun nu op mijn hoofd en ga met beide handen naar mijn kontje.

Ik neem beide billen vast en trek ze uit elkaar, nu heeft mijn meesteres een duidelijk uitzicht op mijn nauw kontgaatje. Doordat ik nu enkel op mijn hoofd steun, kan ik enkel mijn meesteres haar kutje zien. Ik ben blij met dit compliment,en bedank haar daar ook voor. Ondertussen spuugt ze op mijn kontgaatje en wrijft het open met haar vingers.

Waarom wil je dat ik je kontje neuk? Ik heb graag dat je men kontgaatje openrekt. Ik vind het leuk om jou vinger in men kontje te voelen. Hoe dieper, hoe liever. Wil je me nu alstublieft penetreren meesteres? Ik spreid nog steeds men eigen billen, en presenteer men kontgaatje aan mijn meesteres. Ik ben blij dat ik me weer in een iets comfortabelere positie mag zetten. Zo blijft ze me enkele minuten slaan, ze wisselt af met harde en zachte slagen.

Tussen de slagen door streelt ze me af en toe door mijn bilnaad en penetreert lichtjes mijn kontgaatje,dit doet ze met een natte vinger zodat mijn hele bilnaad kletsnat word. Dan stopt ze met slaan en steekt traag haar vinger zo diep mogelijk in mijn kontgaatje. Ik voel haar vinger in mijn kontje binnenglijden en word supergeil van dit gevoel. Wanneer haar vinger niet meer dieper kan, begint ze mijn kontje traag te neuken met haar vinger. Met haar andere hand streelt en slaat ze mijn kontje.

Na een tijdje haalt ze haar vinger eruit en neemt een kleine vibrator. Ze zet hem tegen mijn kontgaatje, en zegt “pak hem beet en steek hem zo diep mogelijk in je kontje” Ik neem de vibrator beet met mijn rechterhand en trek met mijn linkerhand men billen zoveel mogelijk open zodat ik niet teveel pijn zou hebben. En ik duw voorzichtig de vibrator naar binnen.

Ik voel hoe hij mijn kontgaatje openrekt, maar ik blijf hem dieper duwen. Wanneer ik hem echt niet meer verder kan steken, laat ik hem zitten, en gebruik mijn handen weer om op te steunen. Meesteres Joyce zet de vibrator aan, en zet hem direct op het maximum. Ik voel de vreemde trilling tot in mijn onderbuik, maar ik vind het wel een leuk gevoel. En zorg ervoor dat je vibrator netjes op zen plaats blijft!

Men meesteres pakt men hoofd beet en duwt het naar haar borstjes en buik, ze zegt “Zie eens welke vuiligheid jij allemaal achterlaat! Nadat ik alles heb opgelikt zegt ze me dat ik hoger moet gaan zitten. En je mag alles op mijn borstjes spuiten. Joyce pakt met haar hand de vibrator beet die nog steeds in men kontje zit en beweegt hem zachtjes op en neer. Ik voel de trillingen tot in mijn buik, dit stimuleert me alleen maar meer.

Ze neukt me nu nog iets harder in men kontje, en ik voel dat ik ga klaarkomen. De eerste straal sperma spuit eruit en beland tussen haar borstjes, op het moment dat dit gebeurt trekt mijn meesteres de vibrator in één ruk uit mijn kontje. Hierdoor wordt mijn orgasme nog heviger en ontsnapt een luide kreun uit mijn mond. Ik blijf aan men lul trekken, en het sperma blijft eruit spuiten. Na enkele seconden ben ik helemaal klaargekomen en ligt al men sperma op mijn meesteres haar borstjes.

Ik ben helemaal uitgeput en voldaan, maar hier eindigt het niet voor mijn meesteres. Ze laat mijn sperma voor wat het is en zegt: Ik schuif meer naar voren totdat mijn half slappe lul voor haar gezicht hangt. Ze opent haar mond en begint men lul helemaal schoon te likken, ook mijn ballen slaat ze niet over. Dan neemt ze men lul beet, steekt hem in haar mondje en begint me traag te pijpen.

Ik voel hoe ik ondertussen alweer geiler wordt, en men lul opnieuw begint te groeien. Ze pijpt me een tijdje, dan likt ze aan mijn ballen, dan pijpt ze me weer, enzovoort.

Na dit enkele minuten gedaan te hebben stopt ze en zegt dat ik weer verder van haar gezicht moet gaan zitten. Ze pakt met beide handen men hoofd beet en duwt het naar beneden, tot op enkele centimeters van haar borstjes. Ik begin mijn eigen sperma op te likken, en proef de zoute smaak. Ik heb veel gespoten, en moet dus veel likken. Terwijl ik haar borstjes schoon lik, neemt ze men hoofd vast stevig beet en leidt me naar de plekken die ik niet grondig genoeg afgelikt heb. Na afloop vraagt ze “en hoe vond men slaafje het?

Ze beloont me met een lekker lange sensuele tongzoen. Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Leuk vlot geschreven verhaal, best opwindend. Snel een vervolg aub AlphaLocus. Ik wou dat ik in je plaats was ;.

Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Om onbeperkt te kunnen reageren kun je een account aanmaken. Je advertentie is met success omhoog geplaatst Sluiten. Lees hier de regels en voorwaarden. Plak hier de link van de website waar je naar bent doorgestuurd.

Wij zullen de advertenties verwijderen. Bedankt voor de melding. Vul hier alle relevante gegevens in. In geval van melding zullen wij onze maatregelen nemen. We verzoeken je hier in te vullen of je het zeker weet dat de persoon minderjarig is of dat je het vermoeden hebt.

Omschrijf het zo uitgebreid mogelijk wat je weet over deze persoon. Doe naast deze melding ook aangifte bij de politie of bel met Meld Misdaad Anoniem , telefoon Bij gedwongen prostitutie neem je contact op met de politie via Word je zelf gedwongen of heb je direct hulp nodig van de politie, ambulance of brandweer, bel dan Wil je anoniem blijven bel dan met Meld Misdaad Anoniem of vul online het formulier in.

Misdaad Anoniem is geen onderdeel van de politie en je melding blijft gegarandeerd Anoniem. Je melding is verzonden Sluiten. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met:

meesteres date lik mijn lul