Oma zoekt slaaf tienerkontjes

oma zoekt slaaf tienerkontjes

.

Wat een grote kut een man pijpen

Je spreid je benen en gaat voorover gebogen met je handen gesteund op de salontafel klaar staan, wachtend op wat er komen gaat. Ik ga achter je staan en zonder enige voorbehoud druk ik met mijn eikel achterlangs tegen je kutlipjes. Die zijn zo nat dat ik ineen keer diep door kan stoten, blijkbaar ben je erg geil geworden van het moeten pijpen en in je mond geneukt te worden, want je bent klets nat en ik voel niet alleen dat je nat bent, ik hoor je kutje soppen als ik je met diepe stoten aan het neuken ben.

Tijdens het neuken speel ik met je voor overhangende tieten en ik hoef ook niet lang te wachten voor je tepels weer erg hard zijn. Blijkbaar zijn je tepels erg gevoelig, ik neem ze tussen mijn vingers en al neukend begin ik je tepels harder en harder te bewerken.

Ik geniet in volle teugen, maar tot mijn schrik voel ik dat je bijna klaar komt, dat is jammer ik had je op deze wijze nog graag iets langer gebruikt. Maar nu al klaar komen wil ik niet. Hoerenschool woensdag 9 mei - x gelezen Toen stond ik op. Ik wilde ja zeggen maar mijn moeder was me voor door te zeggen dat we helaas haast hadden en weer weg moesten gaan. Met een treurig gezicht knikte de man, gaf ons elk €50 voor de blowjob en liep weg.

Ik stopte het geld tussen me tieten en liep met me ma door. Na een aantal straten door gelopen te hebben stopte mijn moeder bij een bordeel, tenminste zo zag het eruit. Ze opende de deur en liep naar binnen met mij in der kielzog. Er zat een jonge vrouw achter de balie. Ze droeg net als ik weinig kleren en zag er enorm lekker uit. Een van de jongens die getrokken werd, pakte zijn mobieltje en maakte enkele foto's.

De meiden merkten de flitsen op en gingen snel naar de rots toe. Toen ze eenmaal de hoek om waren, werden ze tegengehouden en vastgepakt door schimmen. Ze moesten toekijken hoe al die lullen in en uit Kim schoven. De jongen die gepijpt werd haalde zijn lul uit haar mond. Haar mond werd meteen opgevuld door een andere flinke lul. De tranen liepen over haar wangen. De jongen trok zich over haar gezicht af en het sperma droop over haar gezicht en borsten. De jongen die net gekomen was pakte zijn mobiel en belde een aantal keer.

Meesteres Ro haar eigendom maandag 24 januari - x gelezen Na een uur moest ik op handen en knieën gaan zitten. Ze nam boterhammen mee en een kopje koffie.

Ze at een boterham met ham op. Ze nam een hap en kauwde. Uiteindelijk spuugde ze het uit en op de grond. Met Haar voet trapte ze erin en plette het voorgekauwde voedsel nog even goed aan. Gehoorzaam boog ik voorover en at de voorgekauwde boterham van de grond en likte het van Haar voet af. Liefste paardje dinsdag 14 december - x gelezen Opeens ging de deur van de box open en stond daar een man.

Anna schrok helemaal op en kroop snel onder het paard vandaan. Ik ben van de belasting, weet u nog? Anna bekeek hem van top tot teen terwijl ze terug dacht of hij haar wel had gebeld, en ja, dat had hij gedaan. Partyboy alias handboeien dinsdag 30 november - x gelezen En ja, hij nam voorzichtig het initiatief. Heel zacht kuste hij mijn lippen, helemaal warm werd ik vanbinnen.

Ondertussen betastte hij mijn hele lichaam met zijn handen. Eerst mijn borsten, daar gaf hij niet speciaal veel aandacht aan, omdat hij meer een kontenman was, dat wist ik. Langzaam ging zijn hand naar beneden en ging met zijn hand mijn broek in, waarna hij peilde hoe nat ik was. En nee, dat was niet te onderschatten. Jezus, wat was ik nat. Toen knoopte hij mijn broek open en gleed met zijn vingers van mijn klit naar mijn natte gaatje. Toen haalde hij zin hand weer uit mijn broek en begon mijn kont te masseren.

Ik kreunde een beetje, hij ademde zwaar. De ervaring maandag 2 augustus - x gelezen Voor het eerst ben ik vrijdagavond eens vroeg thuis, na mijn spullen opgeruimd te hebben pak ik het boodschappenlijstje. Met de lege spullen loop ik naar de auto en ga mijn boodschappen doen. Later op de avond begin ik alvast met mijn huis, een maal in de week maak ik alles schoon.

Normaal gebeurt dat op zaterdag maar deze keer wil zaterdag op tijd bij Christel zijn. Ik ben iemand die nooit te laat ergens is, meestal ben ik eerder op de afspraak. De volgende morgen maak ik de laatste dingen af in huis, dan pak ik een paar kaarten om te zien waar ik precies moet zijn. Tegenwoordig tik je het in op de computer, in die tijd moest je alles opzoeken op de gewone landkaarten.

Al snel vind ik de straat van een plattengrond van het dorp waar Christel woont. Het is in de betere omgeving van het dorp, het huis staat langs een weg die net buiten het dorp ligt. Ik bereken ongeveer hoe lang ik erover doe, en leg dan de kaarten opzij. Rubbermaid deel 1 dinsdag 6 juli - x gelezen Hierop kreeg ik een kleding voorschrift.

Kaal over het gehele lichaam 2. Jou kut gevuld met een eitje 3. Een klemmetje opde kut lippen 4. Geheel in rubber vanuit huis gaan vertrekken ook met kop over kale kop De volgende kleding is er voor je een catsuit, lange handschoenen, kap, lange laarzen met een hak van 10cm. Dit geheel wordt afgewerkt met een rode lange rubber jas.

Ik was niet alleen op zolder ik zag Isabelle en nog meer 3 andere dienstmeisjes. De deurging open en er kwam een in het leer gehulde man binnen. Bij zijn binnenkomst knielden de meisjes neer en tegen mij zei hij dus jij ben Denise.

Ik keek nog maar eens de ruimte in en begon steeds meer te snappen wat er gebeurde. Er waren allerlei SM attributen aanwezig zelfs dingen die ik nog nooit eerder had gezien. Ik werd door de man die schijnbaar de meester was op een plek gezet en 1 van de dienst meisjes maakte mijn enkels vast aan metalen boeien die aan de grond vast zaten.

Ik stond wijdbeens en kon geen kant meer op. Isabelle liet met grote handel een balk met kettingen boven mijn hoofd zakken. Aan het einde van iedere kettingen zat ook weer een soort boei. Zomerdag woensdag 26 mei - x gelezen Ze voelde de warmte van de zon op haar blote huid en merkte dat ze geil geworden was van alleen de gedachte aan wat haar nog te wachten stond. Ze voelde een verlangen om aan zichzelf te zitten,maar het was druk buiten en ze durfde niet goed. En net op dat moment piepte haar mobiel.

Een sms van hem: Ik wil dat je NU 10 x je vinger langzaam en diep in je natte kutje duwt. Ik weet dat je nat bent, want ik weet waar je aan denkt! Blijkbaar kende hij haar nog beter dan ze dacht. Ze keek om zich heen en langzaam ging haar hand richting haar kutje, voorzichtig 1 vinger langs de rand van haar broekje, ze voelde dat ze nat was en langzaam duwde ze haar vinger in haar natte kut, ze telde in gedachten tot 10 en merkte dat ze verder wilde gaan, toen haar mobiel weer piepte: Toen ze net weer een beetje bekomen was, ging de bel.

Haar hart sloeg een slag over en ze vroeg zich af wie er aan de bel zou staan. Ze liep naar de deur en keek in het voorbijgaan even in de spiegel. Geneukt met een dildo door Dina woensdag 7 april - x gelezen “Hai Johan” zei ze met die bekende geile licht hese stem van haar. Ik nodige haar uit om naar binnen te komen.

Eenmaal in de slaapkamer aangekomen moest ik me van haar uitkleden en op bed gaan liggen. Ik deed dit en terwijl ik op bed lag deed Dina haar jas uit en zette ze haar tas op mijn buro neer.

Ik lag op mijn rug op bed met mijn ogen dicht. Ik hoorde Dina dingen uit haar tas halen en op het buro leggen. Toen hoorde ik haar door de kamer lopen in de richting van het bed. Ze voelde zijn handen nu op haar heupen en hij pompte zijn harde pik diep in haar kont in een weerzinwekkend hoog en geil tempo.

Ze hield het niet meer en vingerde haar lekkere kutje. Ze liet haar vingers in een razend tempo over haar klitje glijden tot ze trillend van genot tot een spetterend orgasme kwam, begeleid door een fantastisch gekreun en gemompel. Hierdoor werd zijn orgasme ook opgewekt en terwijl hij haar op haar billen sloeg, die daardoor op een bijzonder fijn ritme begonnen te trillen, spoot hij haar kontje helemaal vol. Bevredigend sexleven dinsdag 16 februari - x gelezen Behalve..

Hij murmelde wat en deed een vrouw na die klaar kwam. Ze begreep niets van zijn taal, maar voelde de energie van zijn woorden en ze begreep wat hij van haar vroeg. Daar was ze wel even stil van, geschokt. Het leek alsof haar lijf bevroor. Het werd nu toch wel een beetje eng? Ze was toch geen del? Met haar hart in haar keel, bracht ze haar vingers onder haar dekens. Ze streek over haar vagina heen en weer, vooral over de bovenkant. Omas ultieme ervaring maandag 21 september - x gelezen mijn beha los op de rug.

Wat olie op zijn handpalmen en mijn rug wordt intens gemasseerd, ieder wervel wordt behandeld tot tegen mijn stuit. Hij gaat terug naar boven over mijn hals en schouders om zijn vingers naar voor te verplaatsen, Mijn beha is naar onder gevallen en zijn volle handen nemen mijn borsten, hij neemt de tepels tussen vinger en duim, rolt die en trekt er aan. Hij vraagt om naar de slaapkamer te gaan om gemakkelijker te kunnen werken.

Op het bed spreidt hij een groot plastiek laken om de lakens niet vettig, te maken en vraagt me om, mijn rok uit te trekken en op min buik te liggen. Intussen heeft hij wierkook en een tal theelichtjes laten branden om de ruimte te reinigen van alle negativiteit. Ik moet op bed liggen op mijn buik. Hij begint opnieuw mijn rug te masseren nu nog intenser en daalt zo af naar onder, de lenden, de heupen de dijen en verder naar beneden de benen en voeten.

Zijn handen glijden opnieuw naar boven om dan in één ruk mijn slip over mijn benen en voeten te trekken. Ik lig nu gans naakt. Geile bi slaafjes maandag 20 juli - x gelezen Ik pakte m'n zweepje in m'n rechterhand en zonder verder nog wat te zeggen liet ik de eerste, nog niet al te harde klap, neerkomen op Joris z'n kont.

Hij gaf een zachte kik, maar stak z'n kont vervolgens direct weer omhoog in mijn richting. Lisa deed precies hetzelfde na de eerste klap op haar kont. Ik was nu echt heel erg geil en besloot me niet langer meer in te houden, dit was tenslotte wat ze wilden. Ik sloeg in hoog tempo, steeds harder, om en om op hun billen. Uit hun monden kwam een steeds zwaarder gehijg, gevolgd door gesmoorde kreten, en daarna af en toe een verbeten 'au', maar ze bleven hun konten maar aan me aanbieden.

Toen ze beiden knalrood waren, hield ik er mee. Er kwam geen reactie, wat me uiteraard irriteerde. Ik pakte het zweepje nogmaals vast en gaf zowel Joris als Lisa een korte maar keiharde afranseling.

Mijn nieuwe buurmeisje slavin deel 1 dinsdag 30 juni - x gelezen Kim vertelde mij dat zij zichzelf regelmatig vingerde en dat ze ook wel eens een dildo en een vibrator van haar moeder had geleend.

Natuurlijk weet Anne er niks van en ze vroeg mij om dit ook zo te laten. Kim vertelde me ook dat ze sinds kort aan de pil was voor het geval dat ze een keer echt seks zou hebben.

Toen deed ze haar webcam aan en vroeg of ik er ook een had. Ik had er wel eentje maar nog niet aangesloten sinds ik verhuisd ben. Ik zag haar zitten in een leuk strak topje waar haar heerlijke borsten goed in uit kwamen. Kim wist niet dat ik op dat moment met een stijve lul in mijn handen zat en me lekker aftrok. Ze werd door haar moeder geroepen dat ze gingen eten en vroeg of ik vanavond weer op msn was. Ik vertelde haar dat ik mijn computer aan zou laten staan en ging zelf ook wat eten.

Kim vergat echter haar webcam uit te doen en op een gegeven moment zag ik dat ze haar kamer weer in kwam. Pure Lust donderdag 22 januari - x gelezen Hij stond op het punt om klaar te komen, toen de vrouw zei: Hij kon geen kant meer op en keek in de donkere ogen van de vrouw.

Haar ogen werden donkerder. Zwart, glanzend en dieper dan de oceaan. Hij voelde hoe hij opgezogen werd door deze duisternis. De vrouw lachtte en begon wild op hem te wippen. Yannick voelde elke cel in zijn lichaam. Zijn gedachten, zijn lichaam, zijn geest. Mijn subs dochter zaterdag 9 augustus - x gelezen Ze verteld hoe ze het heeft gevonden om de foto van dochter schoon te likken, was geil om te doen maar voelde erg dubbel hoor.

Ik druk met meer gewicht op haar uiers. Ze kreunt van de geile pijn. Ik realiseer me, dat ik er achter ben gekomen ben, dat ze bij haar dochter op bezoek is geweest en geen afspraak voor een sauna bezoek heeft gemaakt. Ik duw haar weg zeg haal de lat hoer. Ze staat op en komt even later terug met een lat, van een meter lang.

Ze knielt en beid hem me aan. Op wandelvakantie met Dorien maandag 9 juni - x gelezen Sprakeloos stond ik naar het tafereel te kijken. Toen ze uitgeplast was stond ze weer op en deed ze haar broekje weer aan. Ik opende mijn gulp en mijn lul die al aardig stijf geworden was sprong naar buiten.

Ze kwam naar me toe en begon me te zoenen. Ondertussen begon ze me lekker af te trekken. Ik kon het niet laten en legde een hand op haar billen, terwijl ik met de andere haar broekje in ging.

Ik begon haar lekker te vingeren en ik zag dat ze al behoorlijk opgewonden begon te raken. Mijn liefde voor bont dinsdag 20 mei - x gelezen Op een gegeven ogenblik vroeg ze: De vrouw waarvoor ik oppas heeft me gevraagd of ik bij haar op de slaapkamer haar video even goed wil instellen op de tv, maar ik ben niet zo technisch.

Zou je me willen helpen? Toen zag ik haar daar liggen op het tweepersoonsbed. Helemaal naakt met de jas die ze eerder droeg in de hand. Voor het bed stond een stoel. Ik ging op de stoel zitten en haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken.

Tim verkracht een zielige jongen maandag 4 februari - x gelezen Tim stak zijn lul in de openstaande mond van de jongen en deze zoog hard aan de met bloed besmeurde pik van Tim. Hij likte als het ware het bloed wat uit zijn reet stroomde zelf op en Tim voelde dat hij klaar ging komen. Hij spoot zijn zaad achterin de keel van de gedwongen zuigende jongen. Toen zijn pik leeg was, trok hij hem terug en meteen daarna ging de jongen over zijn nek.

Een combinatie van kots, spuug en sperma kwam op de grond terecht en Tim vond het werkelijk walgelijk om te zien, maar kreeg er ook weer een kick van. Eindelijk had die klootzak zijn verdiende loon gekregen. Tim trok zijn broek weer omhoog en sloeg de jongen keihard met zijn vuist in zijn gezicht. Hoer heftig misbruikt uit wraak maandag 22 oktober - x gelezen De hoer reageerde geschrokken. Ze had dit al eens eerder gezien.

Mannen die wraak nemen op hun ex vrouw door middel van een hoer te misbruiken. Een klein straaltje bloed droop langs zijn lul uit haar kont.

Oma verdient geld met seks vrijdag 15 december - x gelezen In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep. Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier.

Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje. Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit. Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken.

Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. Onder dwang maandag 20 november - x gelezen Het meisje gilde het uit, maar geluid werd afgestompt door de doek. Razendsnel trok Theo de erg korte rok van Gina haar lijf en haar slipje ging naar beneden. Het meisje moest huilen van angst. Ze had Theo niet herkent, want hij had een masker op gedaan.

Dat maakte alles nog enger dan het al was. Ze voelde nu hoe een enorm dikke lul met veel geweld diep in haar kutje geduwd werd en dat deed enorm veel zeer. Theo neukte haar helemaal kapot. Hij draaide haar nu op haar buik en begon zijn lul diep in haar kont te boren. Het meisje krijste het uit maar was helemaal lam van angst. Ze kon zich niet bedenken de doek uit haar mond te trekken. Tiener Maartje verkracht door haar zwager dinsdag 7 november - x gelezen Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin.

Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt.

En je weet dat ik het meen. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen. Lekker neuken met harige kut zondag 29 oktober - x gelezen Al gauw waren beiden spiernaakt en Frits kon nu echt genieten van wat voor hem paradijs was. Een prachtige harige kut. En niet zomaar harig, nee, haar onderbuik was ook helemaal begroeid.

De meeste mannen zouden haast over hun nek gaan van dit aanzicht maar Frits dook er onmiddellijk in. Daar lagen ze op elkaar. Danielle zoog de keiharde lul van Frits met volle teugen naar binnen en maakte hierbij slurpende geluiden. Ook Frits liet er geen gras over groeien. Hij beet zich vast in het vele schaamhaar wat de kut zo behaard maakte en likte langs de harige schaamlippen, liet zijn soepele tong ertussen glijden en knabbelde op haar klitje. Al gauw was het tweetal toe aan een spetterend hoogtepunt..

Ik neuk met mijn oom en tante dinsdag 24 oktober - x gelezen Mijn oom trok zijn pik uit mijn tante haar kutje en ik ging nu ook in doggystyle positie zitten. Mijn oom drukte zijn pik in mijn al ruim opgewarmde kutje en begon mij langzaam te neuken. Ook al was mijn kutje al aardig opgerekt door mijn oom zijn vuist daarvoor, toch voelde ik lekker strak. Dan draait ze van hem weg en loopt naar de wieg.

Hij volgt haar en als ze bukt om de baby in de wieg te leggen, streelt hij haar billen en begint ze langzaam en voorzichtig te masseren.

Zijn vingers volgen de lijnen van haar stringetje en ze huivert als de glibberige vingers van zijn linkerhand onder de string en over haar sterretje glijden, zijn rechterhand glijdt aan de voorkant haar broekje in en voorzichtig naderen die haar warme natte grotje.

Zijn zachte vingers verkennen het gebied en en tot zijn verdere opwinding is ze volledig kaal geschoren. Zijn linkerhand blijft ondertussen zachtjes op haar kontgaatje drukken, maar door zijn acties van zijn andere hand besteed ze geen aandacht aan de zachte massages waar door de baby olie van zijn hand op en in haar sterretje te recht komt. Ze begint haar lichaam te draaien om zo te proberen om haar kutlipjes in contact met zijn vingers te krijgen, hij ontwijkt haar en dan kijkt ze smekend achter om, en kreunt "alsjeblieft stop je vingers of iets anders in me".

Dan neemt hij zijn beslissingen en haalt zijn handen van haar af en trekt haar overeind en pakt haar bij haar schouders en fluistert haar toe, weet je het zeker?

We gaan dadelijk naar boven en dan is er geen weg meer terug. Ondertussen laat de ervaren man wel zijn handen over haar gevoelige tepels glijden, het jonge onschuldige meisje is kansloos en geeft meteen toe, doe alles wat je wil maar ik moet klaarkomen en ik wil eindelijk een echte pik in me! Met 1 hand grijpt hij het flesje mee en met zijn andere leidt hij haar naar de trap waar hij haar voor laat gaan. Hierdoor heeft hij goed zicht op haar van de olie glimmende ronde kontje en de strakke string die haar lipjes mooi splitst.

Dan volgt zijn tong haar stringetje en hij begint haar mooie volle kutlipjes te verkennen. Magda kreunt zachtjes, ze kan maar moeilijk bevatten wat voor een sensaties er door haar lichaam schieten. Elke streling voor lijkt een directe connectie te hebben met haar kutje. Ze probeert weer haar kontje zo te draaien dat ze haar kutje op zijn vingers kan duwen.

Dan plaatst hij zijn handen op haar dijen en rolt het inmiddels doorweekte stukje stof naar beneden. Als ze uit het stringetje stapt pakt hij het flesje ter hand en giet de olie over zijn handen en begint opnieuw haar kontgaatje met de olie in te smeren. Ondertussen glijdt zijn hand over de lipjes van haar kutje maar hij ontwijkt nog angstvallig de gevoeligste delen.

Als zijn vinger zachtjes het strakke sterretje binnen dringt kreunt ze oh Stijn wat doe je dat hoort niiieeeeet.. Haar sappen druipen langs zijn hand uit haar kutje. Met een heerlijk slurpende geluid trekt zijn vingers uit haar strakke kutje Dan gaat hij staan en laat haar omdraaien en hij tilt haar op de tafel. Hij trekt haar slanke benen op hoog en legt deze over zijn schouder. Even laat hij zijn staal harde pik tussen haar natte lipjes glijden en dan zet hij zijn dikke eikel ten haar strakke kutje.

Hij buigt naar voren en neemt haar harde tepels een voor een in zijn mond, hij laat zijn tong over haar kleine borstjes glijden en als hij haar weer zachtjes hoort kreunen, voert hij de druk op haar strakke kutje op. Hij kijkt in haar ogen als voor het eerst in haar leven een pik haar natte liefdeskanaal binnen dringt.

De warme natte wanden verwelkomen hem en haar mooie ogen gaan wijd open als de dikke pik langzaam haar kutje oprekt.

Nog nooit heeft hij een meisje gezien dat hem met zulke zaad vragende ogen aangekeken heeft. Hij blijft even zachtjes in het begin van haar strakke kutje bewegen, tot dat Magda haar benen om zijn middel haakt en hem verder naar binnen probeert te duwen.

Hij gevolg aan haar aansporingen en langzaam duwt zijn pik verder in haar strakke kutje even geniet hij van het heerlijk strakke kutje van het nichtje van zijn vriendin en dan drijft hij zijn pik door haar vlies en een zacht schreeuwtje geeft aan dat ze voelt dat hij een vrouw van haar heeft gemaakt.

Hij drukt zachte een kus op haar mond en fluistert haar toe. Hmm wat ben je een heerlijk geil diertje en hij pakt haar heupen vast en als hij zich uit haar los maakt. Ze kreunt nee niet uit me en de wanden van haar kut klemmen zich om zijn pik, maar hij heeft andere plannen. Als hij bijna weer uit haar kutje is, geeft hij een eerste harde stoot en dan begint haar nu echt te neuken. Hij kijkt naar beneden en zie hoe het jonge meisje gepenetreerd wordt door zijn dikke pik en hou haar kutlipjes de bewegingsrichting van zijn pik volgen, naar binnen, naar buiten naar binnen en hij geniet van het strakke kutje dat zijn pik over de gehele lengte heerlijk masseert.

Het meisje kreunt aan een stuk en haar hoofd is om gevallen en haar ogen staren in de verte. Dan draait ze haar hoofd naar hem toe en ze worden groter en ze kreunt steeds harder Ohh ooh ja dieper ja lekker ja ho ik kom weer ik, ik oh ja. Wat zit je diep in me ik oh.. Hij laat haar heupen los en hij kneed haar ronde B cup, met de kleine harde tepels.

Dan kromt ze haar rug en drukt ze haar kutje diep over zijn pik en huiverend komt ze voor de tweede keer klaar. Hij drukt zijn pik diep in haar en geniet van stimulatie van de spiertrekkingen van haar kutje en hij laat haar even tot rust komen.
oma zoekt slaaf tienerkontjes

.

Ze begint haar lichaam te draaien om zo te proberen om haar kutlipjes in contact met zijn vingers te krijgen, hij ontwijkt haar en dan kijkt ze smekend achter om, en kreunt "alsjeblieft stop je vingers of iets anders in me".

Dan neemt hij zijn beslissingen en haalt zijn handen van haar af en trekt haar overeind en pakt haar bij haar schouders en fluistert haar toe, weet je het zeker? We gaan dadelijk naar boven en dan is er geen weg meer terug. Ondertussen laat de ervaren man wel zijn handen over haar gevoelige tepels glijden, het jonge onschuldige meisje is kansloos en geeft meteen toe, doe alles wat je wil maar ik moet klaarkomen en ik wil eindelijk een echte pik in me!

Met 1 hand grijpt hij het flesje mee en met zijn andere leidt hij haar naar de trap waar hij haar voor laat gaan. Hierdoor heeft hij goed zicht op haar van de olie glimmende ronde kontje en de strakke string die haar lipjes mooi splitst.

Dan volgt zijn tong haar stringetje en hij begint haar mooie volle kutlipjes te verkennen. Magda kreunt zachtjes, ze kan maar moeilijk bevatten wat voor een sensaties er door haar lichaam schieten.

Elke streling voor lijkt een directe connectie te hebben met haar kutje. Ze probeert weer haar kontje zo te draaien dat ze haar kutje op zijn vingers kan duwen. Dan plaatst hij zijn handen op haar dijen en rolt het inmiddels doorweekte stukje stof naar beneden. Als ze uit het stringetje stapt pakt hij het flesje ter hand en giet de olie over zijn handen en begint opnieuw haar kontgaatje met de olie in te smeren. Ondertussen glijdt zijn hand over de lipjes van haar kutje maar hij ontwijkt nog angstvallig de gevoeligste delen.

Als zijn vinger zachtjes het strakke sterretje binnen dringt kreunt ze oh Stijn wat doe je dat hoort niiieeeeet..

Haar sappen druipen langs zijn hand uit haar kutje. Met een heerlijk slurpende geluid trekt zijn vingers uit haar strakke kutje Dan gaat hij staan en laat haar omdraaien en hij tilt haar op de tafel.

Hij trekt haar slanke benen op hoog en legt deze over zijn schouder. Even laat hij zijn staal harde pik tussen haar natte lipjes glijden en dan zet hij zijn dikke eikel ten haar strakke kutje. Hij buigt naar voren en neemt haar harde tepels een voor een in zijn mond, hij laat zijn tong over haar kleine borstjes glijden en als hij haar weer zachtjes hoort kreunen, voert hij de druk op haar strakke kutje op.

Hij kijkt in haar ogen als voor het eerst in haar leven een pik haar natte liefdeskanaal binnen dringt. De warme natte wanden verwelkomen hem en haar mooie ogen gaan wijd open als de dikke pik langzaam haar kutje oprekt. Nog nooit heeft hij een meisje gezien dat hem met zulke zaad vragende ogen aangekeken heeft.

Hij blijft even zachtjes in het begin van haar strakke kutje bewegen, tot dat Magda haar benen om zijn middel haakt en hem verder naar binnen probeert te duwen. Hij gevolg aan haar aansporingen en langzaam duwt zijn pik verder in haar strakke kutje even geniet hij van het heerlijk strakke kutje van het nichtje van zijn vriendin en dan drijft hij zijn pik door haar vlies en een zacht schreeuwtje geeft aan dat ze voelt dat hij een vrouw van haar heeft gemaakt.

Hij drukt zachte een kus op haar mond en fluistert haar toe. Hmm wat ben je een heerlijk geil diertje en hij pakt haar heupen vast en als hij zich uit haar los maakt.

Ze kreunt nee niet uit me en de wanden van haar kut klemmen zich om zijn pik, maar hij heeft andere plannen. Als hij bijna weer uit haar kutje is, geeft hij een eerste harde stoot en dan begint haar nu echt te neuken. Hij kijkt naar beneden en zie hoe het jonge meisje gepenetreerd wordt door zijn dikke pik en hou haar kutlipjes de bewegingsrichting van zijn pik volgen, naar binnen, naar buiten naar binnen en hij geniet van het strakke kutje dat zijn pik over de gehele lengte heerlijk masseert.

Het meisje kreunt aan een stuk en haar hoofd is om gevallen en haar ogen staren in de verte. Dan draait ze haar hoofd naar hem toe en ze worden groter en ze kreunt steeds harder Ohh ooh ja dieper ja lekker ja ho ik kom weer ik, ik oh ja.

Wat zit je diep in me ik oh.. Hij laat haar heupen los en hij kneed haar ronde B cup, met de kleine harde tepels. Dan kromt ze haar rug en drukt ze haar kutje diep over zijn pik en huiverend komt ze voor de tweede keer klaar.

Hij drukt zijn pik diep in haar en geniet van stimulatie van de spiertrekkingen van haar kutje en hij laat haar even tot rust komen. Hij pakt benen vast en legt ze weer over zijn schouders waardoor haar kontje iets hoger komt te liggen, terwijl Magda nog nageniet van haar heerlijke eerste orgasme op een harde pik, trekt hij zijn zeik natte pik uit haar kutje, haar geile vocht golft naar buiten en druipt naar beneden.

Magda is nog steeds volledig uitgeteld en haar sterretje is glad van de baby olie en hun geile vocht als hij zijn pik tegen haar tweede maagdelijke gaatje zet.

Hij buigt naar voren en kust haar zachtjes en drukt dan zijn pik in haar sterretje, hij leunt tegen haar benen en kijkt naar de gesloten ogen terwijl zijn pik steeds dieper in haar mooie kontje zakt. Magda kreunt een beetje maar voor de rest protesteert ze niet. Dan raken haar billen zijn dijen en zit de hele pik in haar jonge tienerkontje. Stuur me een bericht en laten we daten. Ik wil een leuke tijd gaan hebben. Ik weet zeker dat we het geweldig kunnen maken als je me je tijd kunt geven.

Ben je bereid om dat voor mij te doen? Laten we samen geweldige dingen doen. Ik ben hier voor seks. Ik wil bij iemand zijn die goed voor me is. Waar wacht je op? Stuur me gewoon een berichtje hier en laten we samen wat plezier hebben. Ik wacht hier op je. Ik ben hier op zoek naar de juiste liefde voor mij. Laten we vandaag iets goeds maken. Ik ga ervoor zorgen dat je niet teleurgesteld zult zijn in mij.

Kun je lief en zorgzaam voor me zijn? Ik wil bij een goede man zijn. Ik wil gewoon weer gelukkig zijn met een man die er voor mij kan zijn.

Borsten en kutjes hete kutjes


Even laat hij zijn staal harde pik tussen haar natte lipjes glijden en dan zet hij zijn dikke eikel ten haar strakke kutje. Hij buigt naar voren en neemt haar harde tepels een voor een in zijn mond, hij laat zijn tong over haar kleine borstjes glijden en als hij haar weer zachtjes hoort kreunen, voert hij de druk op haar strakke kutje op.

Hij kijkt in haar ogen als voor het eerst in haar leven een pik haar natte liefdeskanaal binnen dringt. De warme natte wanden verwelkomen hem en haar mooie ogen gaan wijd open als de dikke pik langzaam haar kutje oprekt. Nog nooit heeft hij een meisje gezien dat hem met zulke zaad vragende ogen aangekeken heeft. Hij blijft even zachtjes in het begin van haar strakke kutje bewegen, tot dat Magda haar benen om zijn middel haakt en hem verder naar binnen probeert te duwen.

Hij gevolg aan haar aansporingen en langzaam duwt zijn pik verder in haar strakke kutje even geniet hij van het heerlijk strakke kutje van het nichtje van zijn vriendin en dan drijft hij zijn pik door haar vlies en een zacht schreeuwtje geeft aan dat ze voelt dat hij een vrouw van haar heeft gemaakt. Hij drukt zachte een kus op haar mond en fluistert haar toe. Hmm wat ben je een heerlijk geil diertje en hij pakt haar heupen vast en als hij zich uit haar los maakt. Ze kreunt nee niet uit me en de wanden van haar kut klemmen zich om zijn pik, maar hij heeft andere plannen.

Als hij bijna weer uit haar kutje is, geeft hij een eerste harde stoot en dan begint haar nu echt te neuken. Hij kijkt naar beneden en zie hoe het jonge meisje gepenetreerd wordt door zijn dikke pik en hou haar kutlipjes de bewegingsrichting van zijn pik volgen, naar binnen, naar buiten naar binnen en hij geniet van het strakke kutje dat zijn pik over de gehele lengte heerlijk masseert.

Het meisje kreunt aan een stuk en haar hoofd is om gevallen en haar ogen staren in de verte. Dan draait ze haar hoofd naar hem toe en ze worden groter en ze kreunt steeds harder Ohh ooh ja dieper ja lekker ja ho ik kom weer ik, ik oh ja. Wat zit je diep in me ik oh.. Hij laat haar heupen los en hij kneed haar ronde B cup, met de kleine harde tepels.

Dan kromt ze haar rug en drukt ze haar kutje diep over zijn pik en huiverend komt ze voor de tweede keer klaar.

Hij drukt zijn pik diep in haar en geniet van stimulatie van de spiertrekkingen van haar kutje en hij laat haar even tot rust komen. Hij pakt benen vast en legt ze weer over zijn schouders waardoor haar kontje iets hoger komt te liggen, terwijl Magda nog nageniet van haar heerlijke eerste orgasme op een harde pik, trekt hij zijn zeik natte pik uit haar kutje, haar geile vocht golft naar buiten en druipt naar beneden. Magda is nog steeds volledig uitgeteld en haar sterretje is glad van de baby olie en hun geile vocht als hij zijn pik tegen haar tweede maagdelijke gaatje zet.

Hij buigt naar voren en kust haar zachtjes en drukt dan zijn pik in haar sterretje, hij leunt tegen haar benen en kijkt naar de gesloten ogen terwijl zijn pik steeds dieper in haar mooie kontje zakt. Magda kreunt een beetje maar voor de rest protesteert ze niet.

Dan raken haar billen zijn dijen en zit de hele pik in haar jonge tienerkontje. Ze doet haar ogen nu open en ze kijkt hem geil en brutaal aan en zegt "zo je maakt wel gebruik van je jonge nichtje, je hebt je pik gewoon zonder vragen in mijn kont gestopt". Hij trekt als reactie zijn pik een stuk terug en duwt hem weer hard in haar kontje terug. Bij haar pijnlijke gekreun herinnert hij haar aan haar eigen woorden.

Onder bedreiging van een pistool slepen ze haar dieper mee het grote bos in. Kom jongens, neuk die snol en keihard ook! Het grietje stribbelt mollig tegen en probeert weg te komen.

Jij mag pas weg als wij met je klaar zijn! Op een parkeerplaats wordt een grietje gespot door een paar brute verkrachters. Ze bepalen haar te achtervolgen. Het grietje had dat al spoedig door, maar toch weet één van de verkrachters in haar bus te komen. In paniek rent het grietje de bus uit en het grote bos in. Oh oh, foute boel, want hier valt ze natuurlijk volledig ten prooi aan dit stelletje bruten.

Het is dan ook te bruut voor woorden wat er met haar gebeurt. Deze film bevat schokkende beelden Een grietje wandelt langs het grote bos naar woning en moet ineens ontzettend plassen. Vanuit een busje wordt ze in de hollen gehouden door een paar smeerlappen. Ze hebben hun zinnen op haar gezet en rukken haar al plassend hun bus in.

Bij een stille plekje aan gekomen roept het grietje het uit. De leider van de groepje slaat haar dan keihard tegen de grond en het paar start met de brute verkrachting van het meisje. Uitgekotst en ondergespoten laten ze haar achter in het donker.

Een blondine wandelt na een middagje shoppen naar woning als ze op een afgelegen weggetje ineens wordt gegrepen door vier gemaskerde smeerlappen.

Terwijl het meisje moord en brand roept en mollig tegenstribbelt sleuren de hufters haar een maisveld in. In het veld wordt het arme ding op zeer brute wijze verkracht, geslagen en met maiskolven ge penetreerd in haar harige poes en kont.

Gil maar hoor, vieze slet Een straatprostituee staat op een stil weggetje onder een brug en probeert daar wat klantjes op te pikken. Ze draait verleidelijk met haar aarsje en drijft alle langskomende gasten het hoofd op hol. Plotseling komt er bestelbusje aangescheurd van waaruit vijf gasten haar bespringen en meesleuren. Ze gilt als een speenvarken terwijl de de gasten haar beurtelings genadeloos keihard in al haar hollen neuken.

De volgende kleding is er voor je een catsuit, lange handschoenen, kap, lange laarzen met een hak van 10cm. Dit geheel wordt afgewerkt met een rode lange rubber jas. Ik was niet alleen op zolder ik zag Isabelle en nog meer 3 andere dienstmeisjes. De deurging open en er kwam een in het leer gehulde man binnen.

Bij zijn binnenkomst knielden de meisjes neer en tegen mij zei hij dus jij ben Denise. Ik keek nog maar eens de ruimte in en begon steeds meer te snappen wat er gebeurde. Er waren allerlei SM attributen aanwezig zelfs dingen die ik nog nooit eerder had gezien. Ik werd door de man die schijnbaar de meester was op een plek gezet en 1 van de dienst meisjes maakte mijn enkels vast aan metalen boeien die aan de grond vast zaten.

Ik stond wijdbeens en kon geen kant meer op. Isabelle liet met grote handel een balk met kettingen boven mijn hoofd zakken. Aan het einde van iedere kettingen zat ook weer een soort boei. Zomerdag woensdag 26 mei - x gelezen Ze voelde de warmte van de zon op haar blote huid en merkte dat ze geil geworden was van alleen de gedachte aan wat haar nog te wachten stond. Ze voelde een verlangen om aan zichzelf te zitten,maar het was druk buiten en ze durfde niet goed.

En net op dat moment piepte haar mobiel. Een sms van hem: Ik wil dat je NU 10 x je vinger langzaam en diep in je natte kutje duwt. Ik weet dat je nat bent, want ik weet waar je aan denkt! Blijkbaar kende hij haar nog beter dan ze dacht. Ze keek om zich heen en langzaam ging haar hand richting haar kutje, voorzichtig 1 vinger langs de rand van haar broekje, ze voelde dat ze nat was en langzaam duwde ze haar vinger in haar natte kut, ze telde in gedachten tot 10 en merkte dat ze verder wilde gaan, toen haar mobiel weer piepte: Toen ze net weer een beetje bekomen was, ging de bel.

Haar hart sloeg een slag over en ze vroeg zich af wie er aan de bel zou staan. Ze liep naar de deur en keek in het voorbijgaan even in de spiegel. Geneukt met een dildo door Dina woensdag 7 april - x gelezen “Hai Johan” zei ze met die bekende geile licht hese stem van haar. Ik nodige haar uit om naar binnen te komen. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen moest ik me van haar uitkleden en op bed gaan liggen.

Ik deed dit en terwijl ik op bed lag deed Dina haar jas uit en zette ze haar tas op mijn buro neer. Ik lag op mijn rug op bed met mijn ogen dicht. Ik hoorde Dina dingen uit haar tas halen en op het buro leggen. Toen hoorde ik haar door de kamer lopen in de richting van het bed. Ze voelde zijn handen nu op haar heupen en hij pompte zijn harde pik diep in haar kont in een weerzinwekkend hoog en geil tempo. Ze hield het niet meer en vingerde haar lekkere kutje.

Ze liet haar vingers in een razend tempo over haar klitje glijden tot ze trillend van genot tot een spetterend orgasme kwam, begeleid door een fantastisch gekreun en gemompel. Hierdoor werd zijn orgasme ook opgewekt en terwijl hij haar op haar billen sloeg, die daardoor op een bijzonder fijn ritme begonnen te trillen, spoot hij haar kontje helemaal vol.

Bevredigend sexleven dinsdag 16 februari - x gelezen Behalve.. Hij murmelde wat en deed een vrouw na die klaar kwam. Ze begreep niets van zijn taal, maar voelde de energie van zijn woorden en ze begreep wat hij van haar vroeg. Daar was ze wel even stil van, geschokt.

Het leek alsof haar lijf bevroor. Het werd nu toch wel een beetje eng? Ze was toch geen del? Met haar hart in haar keel, bracht ze haar vingers onder haar dekens. Ze streek over haar vagina heen en weer, vooral over de bovenkant. Omas ultieme ervaring maandag 21 september - x gelezen mijn beha los op de rug.

Wat olie op zijn handpalmen en mijn rug wordt intens gemasseerd, ieder wervel wordt behandeld tot tegen mijn stuit. Hij gaat terug naar boven over mijn hals en schouders om zijn vingers naar voor te verplaatsen, Mijn beha is naar onder gevallen en zijn volle handen nemen mijn borsten, hij neemt de tepels tussen vinger en duim, rolt die en trekt er aan. Hij vraagt om naar de slaapkamer te gaan om gemakkelijker te kunnen werken. Op het bed spreidt hij een groot plastiek laken om de lakens niet vettig, te maken en vraagt me om, mijn rok uit te trekken en op min buik te liggen.

Intussen heeft hij wierkook en een tal theelichtjes laten branden om de ruimte te reinigen van alle negativiteit. Ik moet op bed liggen op mijn buik. Hij begint opnieuw mijn rug te masseren nu nog intenser en daalt zo af naar onder, de lenden, de heupen de dijen en verder naar beneden de benen en voeten. Zijn handen glijden opnieuw naar boven om dan in één ruk mijn slip over mijn benen en voeten te trekken.

Ik lig nu gans naakt. Geile bi slaafjes maandag 20 juli - x gelezen Ik pakte m'n zweepje in m'n rechterhand en zonder verder nog wat te zeggen liet ik de eerste, nog niet al te harde klap, neerkomen op Joris z'n kont. Hij gaf een zachte kik, maar stak z'n kont vervolgens direct weer omhoog in mijn richting. Lisa deed precies hetzelfde na de eerste klap op haar kont.

Ik was nu echt heel erg geil en besloot me niet langer meer in te houden, dit was tenslotte wat ze wilden. Ik sloeg in hoog tempo, steeds harder, om en om op hun billen. Uit hun monden kwam een steeds zwaarder gehijg, gevolgd door gesmoorde kreten, en daarna af en toe een verbeten 'au', maar ze bleven hun konten maar aan me aanbieden. Toen ze beiden knalrood waren, hield ik er mee.

Er kwam geen reactie, wat me uiteraard irriteerde. Ik pakte het zweepje nogmaals vast en gaf zowel Joris als Lisa een korte maar keiharde afranseling. Mijn nieuwe buurmeisje slavin deel 1 dinsdag 30 juni - x gelezen Kim vertelde mij dat zij zichzelf regelmatig vingerde en dat ze ook wel eens een dildo en een vibrator van haar moeder had geleend. Natuurlijk weet Anne er niks van en ze vroeg mij om dit ook zo te laten.

Kim vertelde me ook dat ze sinds kort aan de pil was voor het geval dat ze een keer echt seks zou hebben. Toen deed ze haar webcam aan en vroeg of ik er ook een had. Ik had er wel eentje maar nog niet aangesloten sinds ik verhuisd ben. Ik zag haar zitten in een leuk strak topje waar haar heerlijke borsten goed in uit kwamen. Kim wist niet dat ik op dat moment met een stijve lul in mijn handen zat en me lekker aftrok. Ze werd door haar moeder geroepen dat ze gingen eten en vroeg of ik vanavond weer op msn was.

Ik vertelde haar dat ik mijn computer aan zou laten staan en ging zelf ook wat eten. Kim vergat echter haar webcam uit te doen en op een gegeven moment zag ik dat ze haar kamer weer in kwam. Pure Lust donderdag 22 januari - x gelezen Hij stond op het punt om klaar te komen, toen de vrouw zei: Hij kon geen kant meer op en keek in de donkere ogen van de vrouw.

Haar ogen werden donkerder. Zwart, glanzend en dieper dan de oceaan. Hij voelde hoe hij opgezogen werd door deze duisternis. De vrouw lachtte en begon wild op hem te wippen. Yannick voelde elke cel in zijn lichaam. Zijn gedachten, zijn lichaam, zijn geest. Mijn subs dochter zaterdag 9 augustus - x gelezen Ze verteld hoe ze het heeft gevonden om de foto van dochter schoon te likken, was geil om te doen maar voelde erg dubbel hoor.

Ik druk met meer gewicht op haar uiers. Ze kreunt van de geile pijn. Ik realiseer me, dat ik er achter ben gekomen ben, dat ze bij haar dochter op bezoek is geweest en geen afspraak voor een sauna bezoek heeft gemaakt.

Ik duw haar weg zeg haal de lat hoer. Ze staat op en komt even later terug met een lat, van een meter lang. Ze knielt en beid hem me aan. Op wandelvakantie met Dorien maandag 9 juni - x gelezen Sprakeloos stond ik naar het tafereel te kijken.

Toen ze uitgeplast was stond ze weer op en deed ze haar broekje weer aan. Ik opende mijn gulp en mijn lul die al aardig stijf geworden was sprong naar buiten. Ze kwam naar me toe en begon me te zoenen. Ondertussen begon ze me lekker af te trekken. Ik kon het niet laten en legde een hand op haar billen, terwijl ik met de andere haar broekje in ging. Ik begon haar lekker te vingeren en ik zag dat ze al behoorlijk opgewonden begon te raken.

Mijn liefde voor bont dinsdag 20 mei - x gelezen Op een gegeven ogenblik vroeg ze: De vrouw waarvoor ik oppas heeft me gevraagd of ik bij haar op de slaapkamer haar video even goed wil instellen op de tv, maar ik ben niet zo technisch.

Zou je me willen helpen? Toen zag ik haar daar liggen op het tweepersoonsbed. Helemaal naakt met de jas die ze eerder droeg in de hand. Voor het bed stond een stoel. Ik ging op de stoel zitten en haalde mijn lul uit mijn broek en begon me af te trekken. Tim verkracht een zielige jongen maandag 4 februari - x gelezen Tim stak zijn lul in de openstaande mond van de jongen en deze zoog hard aan de met bloed besmeurde pik van Tim.

Hij likte als het ware het bloed wat uit zijn reet stroomde zelf op en Tim voelde dat hij klaar ging komen. Hij spoot zijn zaad achterin de keel van de gedwongen zuigende jongen. Toen zijn pik leeg was, trok hij hem terug en meteen daarna ging de jongen over zijn nek. Een combinatie van kots, spuug en sperma kwam op de grond terecht en Tim vond het werkelijk walgelijk om te zien, maar kreeg er ook weer een kick van.

Eindelijk had die klootzak zijn verdiende loon gekregen. Tim trok zijn broek weer omhoog en sloeg de jongen keihard met zijn vuist in zijn gezicht.

Hoer heftig misbruikt uit wraak maandag 22 oktober - x gelezen De hoer reageerde geschrokken. Ze had dit al eens eerder gezien. Mannen die wraak nemen op hun ex vrouw door middel van een hoer te misbruiken.

Een klein straaltje bloed droop langs zijn lul uit haar kont. Oma verdient geld met seks vrijdag 15 december - x gelezen In sommige gevallen trok een jongeman zijn pik snel weer uit haar kut en duwde hij hem in haar uitnodigende kontgaatje, wat hen dat stiekem riep. Die dikke lul van zo’n jongen verdween dan tot aan de ballen in haar overrijpe kontje en oma schreeuwde het dan uit van een beetje pijn, maar vooral van plezier.

Ze genoot van anaal en terwijl ze dan met haar tieten speelde, wreef zo’n jonge halfgod met zijn handen over haar gevoelige oude klitje. Oma kwam dan na enkele minuten heerlijk klaar en haar schorre en door leeftijd gebroken stem probeerde dan te gillen, maar vaak kwam het er dan als zijnde hijgen uit.

Vervolgens ging oma op haar rug liggen en liet ze zich heerlijk op zijn Russisch tussen haar volle, hangende en gerimpelde borsten neuken. Dan spoten de jongemannen hun zaad over haar lijf en ving ze soms wat straaltjes op met haar tong of in haar open mond. Onder dwang maandag 20 november - x gelezen Het meisje gilde het uit, maar geluid werd afgestompt door de doek.

Razendsnel trok Theo de erg korte rok van Gina haar lijf en haar slipje ging naar beneden. Het meisje moest huilen van angst. Ze had Theo niet herkent, want hij had een masker op gedaan. Dat maakte alles nog enger dan het al was. Ze voelde nu hoe een enorm dikke lul met veel geweld diep in haar kutje geduwd werd en dat deed enorm veel zeer. Theo neukte haar helemaal kapot. Hij draaide haar nu op haar buik en begon zijn lul diep in haar kont te boren.

Het meisje krijste het uit maar was helemaal lam van angst. Ze kon zich niet bedenken de doek uit haar mond te trekken. Tiener Maartje verkracht door haar zwager dinsdag 7 november - x gelezen Maartje haar zwager forceerde nu zijn pik in haar mond en Maartje wilde hem wel uitspugen haast, maar het had geen enkele zin.

Het arme tienermeisje werd bruut verkracht door haar sterke zwager en ze kon er helemaal niet meer aan doen. Haar zwager genoot terwijl het meisje simpelweg gedwongen aan zijn harde leuter begon te zuigen. De zwager duwde zijn pik ver in haar mond en genoot van de tranen die over Maartje haar wangen biggelden. Hij zou haar nu omdraaien en diep in haar kontje zijn pik naar binnen laten dringen. Let wel, als je schreeuwt, doe ik je zus pijn als ze thuis komt.

En je weet dat ik het meen. Nu drukte hij zijn eikel tegen het kleine tienerkontje aan en ramde hij zijn dikke lul hard en medogenloos bij het meisje naar binnen. Lekker neuken met harige kut zondag 29 oktober - x gelezen Al gauw waren beiden spiernaakt en Frits kon nu echt genieten van wat voor hem paradijs was. Een prachtige harige kut. En niet zomaar harig, nee, haar onderbuik was ook helemaal begroeid.