Pseudo arts keuring sadistischer sex

..

Gratis sex schiedam ondeugende

De knappe jonge bink trok een plastic handschoen aan zijn rechterhand en legde zijn linkerhand op mijn buik. Hij pakte een ijzeren instrument, een eendenbek die in je vagina past. Ik voelde hoe zijn vingers mijn schaamlippen uit elkaar deden en het koude staal van de eendebek tussen mijn lipjes kwam. Heel langzaam schoof hij het ding naar binnen.

De kou is niet prettig maar het idee dat iemand kijkt hoe hij iets in je kutje steekt is wel geil. Onwillekeurig drukte ik mijn benen naar buiten en maakte mijn kutje wijder.

De dokter ging zitten en keek door de tang naar binnen. Hij drukte met zijn hand hier en daar wat op mijn buik. Lekker dacht ik bij mezelf. De tang verdween uit mijn kutje. Ik hoorde geritsel en zag dat hij een handschoen aan zijn rechterhand deed.

Zijn linkerhand legde hij op mijn buik en op zijn rechterhand deed hij iets uit een busje, een glijmiddel denk ik. Hij drukte van zijn rechterhand twee vingers naar binnen. Ik voelde de vingers zo lekker tussen mijn lipjes door naar binnen gaan. Elke millimeter voelde ik en voelde me heerlijk vol worden van binnen. Dat kan een minuutje duren. Hij legde zijn linkerhand weer op mijn buik, iets boven mijn schaamhaar, zijn duim tussen mijn schaamhaar en met de vingers van zijn rechterhand draaide hij in mijn kutje.

De witte jas gaf het een heel geil effect op mij. Hij kwam nu met zijn twee vingers bij mijn G spot, die goed is ontwikkeld en zijn vingers bleven daar rusten. Ik voelde zijn vingers heen en weer gaan over mijn G spot en kon me niet inhouden en kreunde zachtjes. Wat deed hij nu?. Ik voelde dat de linkerhand op mijn buik draaide, met duim en wijsvinger naar mijn kutje en hij trok de huid rond mijn kutje en klitje strak.

Deze keer zei hij niks maar zette de duim van zijn onderzoekshand op mijn klitje en drukte stevig op mijn klitje. Hij had nu twee vingers in mijn kutje en een duim op mijn klitje terwijl hij mijn huid boven mijn kutje strak trok. Ik keek naar hem en hij keek naar mij.

Hij zag de geiligheid in mijn ogen. Ik genoot van zijn frisse kop en witte doktersjas. Ik voelde dat hij met zijn duim drukte en draaide op mijn klitje en zijn vingers begonnen een lekker spel in mijn kutje.

Ik draaide met mijn kontje en zijn hand begon nu woest zijn werk te doen en mij langzaam naar een hoogtepunt te voeren. Geil en nog eens geil. Mijn kutje stond in brand, duizenden kleine pijltjes prikten in mijn schaamlippen en mijn klitje begon te exploderen. Hij raakte mijn klitje weer aan en de eerste golf van klaarkomen voelde ik al aankomen.

Ik drukte mijn benen wijd in de beugel, hield met mijn handen de bankrand vast en ja daar kwam het al. Uit mijn onderlijf kwam een oergevoel omhoog, mijn hele onderlichaam trok samen, mijn hoofd begon te jubelen en tergend langzaam kwam er een zware locomotief over me heen rijden. Maar zo machtig en zo sterk dat ik langzaam begon te schreeuwen. Ik zag uit een ooghoek dat de dokter zijn broek liet zakken en met een lekkere grote dikke lul voor mijn kutje kwam staan. Hij duwde de beugels verder uit elkaar.

Ik trok mijn benen wat omhoog. Mijn kutje lag helemaal open aan de rand van de onderzoeksbank. Toen drukte hij zijn grote erectie tussen mijn schaamlippen. Langzaam stootte hij dieper en dieper. De sergeant riep dan dat we niet tot 8 uur vanavond wilden doorgaan en of ze zich a.

Na een minuutje kwamen ze terug in de rij staan, de meesten met een arm voor hun borsten en de andere hand voor hun schaamstreek. De sergeant begon te roepen en te tieren op Nathalie omdat ze haar schaamhaar niet had geschoren, hoewel dit duidelijk vermeld was in de instructies die ze vooraf hadden gekregen. Nathalie had inderdaad zo’n dikke bos gekruld zwart schaamhaar die haar onderaan helemaal bedekte.

De verpleging zou er zich onmiddellijk mee bezighouden en onze beide collega’s brachten Nathalie naar achter het scherm. Van waar ik zat kon ik net zien dat ze haar bevalen op een onderzoekstafel te gaan liggen met opgetrokken en gespreide benen en werd ze door de twee snel maar vakkundig getrimd en geschoren, waarbij de mannelijke verpleger zich maar al te graag over haar lipjes ontfermde.

Na enkele minuten kwam ze met een rode kop en een blinkend kutje terug te voorschijn; haar kutje stond zo gespannen dat haar clitje er tussendoor piepte. Vervolgens gingen we nog een aantal meer specifieke lichaamsmaten opmeten, dit deden we twee aan twee telkens met één meisje. Tepelafstand, diameter tepelhof, omtrek borsten bij de aanzet aan het lichaam, afstand van navel tot tepels en tot clitoris, afstand van poepgaatje tot hoogste nekwervel, aantal centimeters dat de tepel omhooggaat bij armen boven het hoofd Ik liep recht af op Cynthia en begon deze maten bij haar op te meten.

Haar nu vrije DD-borsten waren machtig, stevig, recht vooruitstaand, en zelfs zonder BH boden de welvingen tussen haar borsten zich gretig aan voor een partijtje borstneuken. De spanning tussen ons was duidelijk te voelen maar ik trachtte haar gerust te stellen en sprekend als arts gaf ik aan wat ik telkens opmat.

Toen haar clitje aan de beurt was spreidde ze zelf haar gladgeschoren lipjes zodat ik er met de lintmeter makkelijk bij kon komen. Veerle was met de kandidate ernaast bezig en ik zag duidelijk door de witte jas haar zwarte string en halfcup-BH. Was dit een signaal voor later vanavond? Vervolgens moesten de rekruten een fietsproef doen terwijl hun bovenlichaam vol met electrodennopjes gezet werd.

Ik had ervoor gezorgd dit ook met Cynthia te kunnen doen en ik zag dat ze dit alles stilaan leuk begon te vinden. De nopjes bracht ik traag aan zodat ik elke reactie die ze had kon zien. Haar huid was erg droog en sommige nopjes moest ik dan ook bevochtigen opdat ze zouden op het lichaam blijven.

De fietsweerstand was vrij hoog en ik zag dat haar borsten daarbij stevig heen en weer gingen; ze was echt prachtig gebouwd. Tijdens de proef nam ik ook haar bloeddruk. De meesten kwamen licht zwetend van de fiets en zo kon ik dan ook kennismaken met hun intieme lichaamsgeuren terwijl ik hen traag en zacht ontdeed van de apparatuur.

Wanneer iedereen hiermee klaar was kwam het lichamelijk onderzoek achter de schermen aan de beurt. Veerle was me voor geweest en reeds met Cynthia en de verpleger achter het scherm verdwenen. Ik richtte me tot Nathalie en ging met haar en de verpleegster ook achter de schermen.

Daar stonden zoals vorige week twee lange onderzoekstafels naast elkaar, maar nu voorzien van de beugels waarin de meisjes straks hun benen moeten plaatsen. In de hoek was er ook een echte gynaecologische stoel bijgekomen, comfortabel uitziend, zachte en schuin oplopende rugleuning, onderaan met beugels en ook een aantal brede riemen om het lichaam in te sjorren Daar recht tegenover stond een apparaat waaruit een stang kwam die eindigde op een grote zwarte dildo met bijhorende ballen.

Ik zag dat Veerle al begonnen was met het rechtopstaand deel van het onderzoek van Cynthia en ze betastte gretig de uitbundige borsten. Onwillekeurig moest ik terugdenken aan Veerle’s handelingen bij een man vorige week waarbij ze, zittend op een krukje voor de man kordaat met haar handen in latexhandschoentjes het onderzoek van de balzak, teelballen en zaadleiders uitvoerde.

Na minder dan een minuut was de penis van de kerel rechtop komen staan tot tegen zijn onderbuik, de voorhuid vanzelf naar achter getrokken door de spanning, de balzak opgespannen en zijn balletjes hoog opgetrokken naast de onderste centimeters van zijn penis Veerle had dit deel van het onderzoek later moeten overdoen gezien ze er niet mee klaar was en het zo ook niet verder kon.

Ik richtte me tot Nathalie en gaf aan wat ik zou doen en startte met het betasten van haar gehele lichaam waarbij ze soms schokte. Ze onderging dit alles leedzaam met gesloten ogen, ook het aftasten van haar nauwelijks aanwezige borsten. Na dit onderzoek waren haar tepels getransformeerd in twee mooie aardbeien maar wel donkerbruin van kleur. Veerle had net Cynthia gevraagd op de onderzoekstafel te gaan liggen, de benen in de beugels en zich te ontspannen; de verpleger reikte Veerle de pot met vloeistof en de darm aan die vervolgens verdween in haar kontgaatje onder de goedkeurende blik van de gretig kijkende verpleger die ook had opgemerkt dat ze een mooi moedervlekje had tussen haar kutje en sterretje.

Cynthia had dit zeker nog nooit meegemaakt, haar lichaam reageerde heftig en Veerle beval haar te proberen rustig te blijven en de vloeistof enkele minuten binnen te houden, waarna ze naar de WC kon gaan in een ruimte daarnaast. Ze moest dan ook plassen en zich met de vochtige doekjes reinigen en terugkomen liggen op de tafel met de benen uigestrekt op de tafel. Ik was intussen dezelfde handelingen beginnen uitvoeren met Nathalie die niet wist wat haar overkwam en voortdurend tegenspurtelde.

De verpleegster die mij hierbij hielp gaf haar een stevige vermaning. Het viel me ook op hoe perfect Nathalie’s onderkant geschoren was, geen enkel haartje meer te bespeuren op haar spannende lipjes en rond haar kleine sterretje.

Het darmpje was gelukkig niet te dik en ging met een beetje glijmiddel vlot naar binnen. Nathalie verdween naar de wc, Cyntia kwam net terug en Veerle was er niet, maar het dossier lag op de tafel. Ik nam hiervan gebruik om Cynthia over te nemen en vroeg haar nu dus langgestrekt op de tafel te gaan liggen. De verpleger kwam geïnteresserd kijkend naast mij staan. Ik stuurde hem weg om enkele instrumenten te gaan halen. Ik merkte op dat Cynthia’s borsten ook in deze houding hun pronte vormen behielden en startte met het betasten en bewegen van de ledematen om zo niet al te snel mijn ruime boxershort in beweging te doen komen.

Bij het onderzoeken van de borsten keek ze me de hele tijd recht in de ogen op zoek naar een reactie van mij.. Ik knikte goeddunkend en gaf aan dat alles perfect in orde is, wat de verpleger dan ook snel noteerde om z’n ogen vervolgens weer de kost te geven.

Veerle was intussen teruggekomen en startte met het liggend onderzoek van Nathalie. Zou ze daar straks iets over zeggen? Zou zij een voorkeur gehad hebben om de ene of de andere vrouw te onderzoeken?

Ik startte nu met de inwendige onderzoeken van Cynthia, waarbij ze eerst op de tafel een beetje naar beneden gleed en de verpleger met veel omhaal haar hielp de benen in de beugels te leggen, alsof ze dat zelf niet had gekund.

Vervolgens draaide de verpleger de beugels zo ver mogelijk uit elkaar en zette ze zo vast, haar benen ver opegesperd zodat haar kutje al bijna openging. Zo kon ik op mijn krukje met wieltjes tot vlak bij haar komen.

Haar stevig opstaande borsten stonden in de weg om haar gezicht te zien en ik besloot de onderzoeken rechtstaand te doen. Eerst kwam haar grotje aan de beurt, al behoorlijk nat, ik had dus nauwelijk glijmiddel nodig om mijn vingers en hand te laten binnenschuiven voor het onderzoek.

Ik deed dit zeer uitgebreid en lang, keek haar geruststellend aan maar zag dat ze nu wegkeek naar Nathalie die dezelfde behandeling kreeg van Veerle. Even schoot het door mijn hoofd dat zij misschien lesbisch of bi zou zijn. Nu kwam de eendebek aan de beurt en nadat ik de verpleger had gevraagd deze op te warmen onder warm water reiktte hij hem mij aan.

Hij schoof bijna vanzelf naar binnen en ik kon hem makkelijk goed ver opensperren voor het visueel onderzoek dat ik deed met behulp van een lampje. Nog snel het uitstrijkje en dan waren we hier klaar. Toen vroeg ik haar wat lager op de tafel te komen liggen en voelde aan haar spannende sterretje dat zich niet makkelijk vrij gaf.

Hier had ik dus wel wat glijmiddel nodig om het inwendig onderzoek te kunnen doen. Ik zag op haar uitdrukking dat ze dit helemaal niet leuk vond en legde dan mijn andere hand op haar lipjes en beroerde ongemerkt haar klit.

Dit gaf onmiddellijk een reactie waarbij ze me goedkeurend een knipoog gaf en ik dus uitgebreid verder ging met dit onderzoek. Veerle en ik waren met beide kandidates tegelijk klaar wat aangaf dat ze erg snel te werk was gegaan met Nathalie.. Veerle dus niet lesbisch of bi, dat had ik al wel gedacht na vorige week in de auto We waren nu dus bij het laatste deel van het onderzoek dat plaatsvond in de comfortabele gyno stoel. Veerle had het al wel door en liet me verdergaan met Cynthia en ze stuurde Nathalie terug naar haar plek in de zaal en vroeg haar nummer twee naar hier te sturen.

Intussen had Cynthia aarzelend in de gyno-stoel plaatsgenomen en kwam de verpleger aandraven met een condoom terwijl ik in het dossier de instructies rond dit onderzoek las. De verpleger had dit vroeger reeds gedaan, deed het condoom over de dildo en smeerde hem dan in met glijmiddel.

Ik was intussen klaar met lezen en riemde haar bovenbenen en onderbenen met de brede lederen riemen stevig vast. Vervolgens ook een brede riem rond haar lage middel zodat ze haar onderlichaam niet meer kon bewegen. De verpleger kwam intussen aanrijden met het apparaat en stelde het af op de hoogte van haar natte grotje.

Ik gaf haar nu aan dat het ging om een wetenschappelijk onderzoek, het apparaat een 10 minuten durend programma moest afwerken ik daarbij de reacties van haar lichaam zou observeren. De verpleger zette het apparaat op “on” en de dildo kwam in een héél langzame heen en weer gaande beweging.

Hij vroeg me het apparaat dichterbij de rollen waarbij de dildo langzaam in haar grotje verdween tussen zijn twee vingers die hij maar al te graag gebruikte om haar lipjes open te houden en de clitoris te zien bewegen door de bewegende dildo.

Ik moest nu het apparaat nog dichterbij brengen totdat de ballen tegen haar sterretje kwamen bij de volledige penetratie. Ik blokkeerde dan de wieltjes van het toestel en we verifiëerden samen of de langzame heen en weer gaande bewegingen vlot verliepen. Ik zag dat Cynthia probeerde het kreunen te onderdrukken, wat nu nog lukte.

Ik ging naast haar staan met de bloeddrukmeter, stethoscoop en het dossier in de aanslag...

Lekker dacht ik bij mezelf. De tang verdween uit mijn kutje. Ik hoorde geritsel en zag dat hij een handschoen aan zijn rechterhand deed. Zijn linkerhand legde hij op mijn buik en op zijn rechterhand deed hij iets uit een busje, een glijmiddel denk ik.

Hij drukte van zijn rechterhand twee vingers naar binnen. Ik voelde de vingers zo lekker tussen mijn lipjes door naar binnen gaan. Elke millimeter voelde ik en voelde me heerlijk vol worden van binnen. Dat kan een minuutje duren. Hij legde zijn linkerhand weer op mijn buik, iets boven mijn schaamhaar, zijn duim tussen mijn schaamhaar en met de vingers van zijn rechterhand draaide hij in mijn kutje.

De witte jas gaf het een heel geil effect op mij. Hij kwam nu met zijn twee vingers bij mijn G spot, die goed is ontwikkeld en zijn vingers bleven daar rusten. Ik voelde zijn vingers heen en weer gaan over mijn G spot en kon me niet inhouden en kreunde zachtjes.

Wat deed hij nu?. Ik voelde dat de linkerhand op mijn buik draaide, met duim en wijsvinger naar mijn kutje en hij trok de huid rond mijn kutje en klitje strak. Deze keer zei hij niks maar zette de duim van zijn onderzoekshand op mijn klitje en drukte stevig op mijn klitje. Hij had nu twee vingers in mijn kutje en een duim op mijn klitje terwijl hij mijn huid boven mijn kutje strak trok.

Ik keek naar hem en hij keek naar mij. Hij zag de geiligheid in mijn ogen. Ik genoot van zijn frisse kop en witte doktersjas. Ik voelde dat hij met zijn duim drukte en draaide op mijn klitje en zijn vingers begonnen een lekker spel in mijn kutje. Ik draaide met mijn kontje en zijn hand begon nu woest zijn werk te doen en mij langzaam naar een hoogtepunt te voeren.

Geil en nog eens geil. Mijn kutje stond in brand, duizenden kleine pijltjes prikten in mijn schaamlippen en mijn klitje begon te exploderen. Hij raakte mijn klitje weer aan en de eerste golf van klaarkomen voelde ik al aankomen.

Ik drukte mijn benen wijd in de beugel, hield met mijn handen de bankrand vast en ja daar kwam het al. Uit mijn onderlijf kwam een oergevoel omhoog, mijn hele onderlichaam trok samen, mijn hoofd begon te jubelen en tergend langzaam kwam er een zware locomotief over me heen rijden.

Maar zo machtig en zo sterk dat ik langzaam begon te schreeuwen. Ik zag uit een ooghoek dat de dokter zijn broek liet zakken en met een lekkere grote dikke lul voor mijn kutje kwam staan. Hij duwde de beugels verder uit elkaar. Ik trok mijn benen wat omhoog.

Mijn kutje lag helemaal open aan de rand van de onderzoeksbank. Toen drukte hij zijn grote erectie tussen mijn schaamlippen. Langzaam stootte hij dieper en dieper. Het directe contact met hem was heerlijk. Ik keek hem aan en zag dat hij met gesloten ogen helemaal van zijn lul en mijn kutje genoot. Daarna begon hij echt lekker te bewegen in mijn kutje. Ik kon geen kant op en kreeg stoot na stoot te verwerken.

Het was wel heftig. Hij schoof mijn truitje omhoog en wipte mijn beha over mijn borsten. Hij pakte mijn borsten en kneep in mijn tepels. Mijn borsten schudden nu mee met elke stoot die mijn witte dokter gaf. Veerle was met de kandidate ernaast bezig en ik zag duidelijk door de witte jas haar zwarte string en halfcup-BH. Was dit een signaal voor later vanavond? Vervolgens moesten de rekruten een fietsproef doen terwijl hun bovenlichaam vol met electrodennopjes gezet werd.

Ik had ervoor gezorgd dit ook met Cynthia te kunnen doen en ik zag dat ze dit alles stilaan leuk begon te vinden. De nopjes bracht ik traag aan zodat ik elke reactie die ze had kon zien.

Haar huid was erg droog en sommige nopjes moest ik dan ook bevochtigen opdat ze zouden op het lichaam blijven. De fietsweerstand was vrij hoog en ik zag dat haar borsten daarbij stevig heen en weer gingen; ze was echt prachtig gebouwd. Tijdens de proef nam ik ook haar bloeddruk. De meesten kwamen licht zwetend van de fiets en zo kon ik dan ook kennismaken met hun intieme lichaamsgeuren terwijl ik hen traag en zacht ontdeed van de apparatuur.

Wanneer iedereen hiermee klaar was kwam het lichamelijk onderzoek achter de schermen aan de beurt. Veerle was me voor geweest en reeds met Cynthia en de verpleger achter het scherm verdwenen. Ik richtte me tot Nathalie en ging met haar en de verpleegster ook achter de schermen. Daar stonden zoals vorige week twee lange onderzoekstafels naast elkaar, maar nu voorzien van de beugels waarin de meisjes straks hun benen moeten plaatsen. In de hoek was er ook een echte gynaecologische stoel bijgekomen, comfortabel uitziend, zachte en schuin oplopende rugleuning, onderaan met beugels en ook een aantal brede riemen om het lichaam in te sjorren Daar recht tegenover stond een apparaat waaruit een stang kwam die eindigde op een grote zwarte dildo met bijhorende ballen.

Ik zag dat Veerle al begonnen was met het rechtopstaand deel van het onderzoek van Cynthia en ze betastte gretig de uitbundige borsten. Onwillekeurig moest ik terugdenken aan Veerle’s handelingen bij een man vorige week waarbij ze, zittend op een krukje voor de man kordaat met haar handen in latexhandschoentjes het onderzoek van de balzak, teelballen en zaadleiders uitvoerde. Na minder dan een minuut was de penis van de kerel rechtop komen staan tot tegen zijn onderbuik, de voorhuid vanzelf naar achter getrokken door de spanning, de balzak opgespannen en zijn balletjes hoog opgetrokken naast de onderste centimeters van zijn penis Veerle had dit deel van het onderzoek later moeten overdoen gezien ze er niet mee klaar was en het zo ook niet verder kon.

Ik richtte me tot Nathalie en gaf aan wat ik zou doen en startte met het betasten van haar gehele lichaam waarbij ze soms schokte. Ze onderging dit alles leedzaam met gesloten ogen, ook het aftasten van haar nauwelijks aanwezige borsten.

Na dit onderzoek waren haar tepels getransformeerd in twee mooie aardbeien maar wel donkerbruin van kleur. Veerle had net Cynthia gevraagd op de onderzoekstafel te gaan liggen, de benen in de beugels en zich te ontspannen; de verpleger reikte Veerle de pot met vloeistof en de darm aan die vervolgens verdween in haar kontgaatje onder de goedkeurende blik van de gretig kijkende verpleger die ook had opgemerkt dat ze een mooi moedervlekje had tussen haar kutje en sterretje.

Cynthia had dit zeker nog nooit meegemaakt, haar lichaam reageerde heftig en Veerle beval haar te proberen rustig te blijven en de vloeistof enkele minuten binnen te houden, waarna ze naar de WC kon gaan in een ruimte daarnaast. Ze moest dan ook plassen en zich met de vochtige doekjes reinigen en terugkomen liggen op de tafel met de benen uigestrekt op de tafel.

Ik was intussen dezelfde handelingen beginnen uitvoeren met Nathalie die niet wist wat haar overkwam en voortdurend tegenspurtelde. De verpleegster die mij hierbij hielp gaf haar een stevige vermaning.

Het viel me ook op hoe perfect Nathalie’s onderkant geschoren was, geen enkel haartje meer te bespeuren op haar spannende lipjes en rond haar kleine sterretje. Het darmpje was gelukkig niet te dik en ging met een beetje glijmiddel vlot naar binnen. Nathalie verdween naar de wc, Cyntia kwam net terug en Veerle was er niet, maar het dossier lag op de tafel. Ik nam hiervan gebruik om Cynthia over te nemen en vroeg haar nu dus langgestrekt op de tafel te gaan liggen.

De verpleger kwam geïnteresserd kijkend naast mij staan. Ik stuurde hem weg om enkele instrumenten te gaan halen. Ik merkte op dat Cynthia’s borsten ook in deze houding hun pronte vormen behielden en startte met het betasten en bewegen van de ledematen om zo niet al te snel mijn ruime boxershort in beweging te doen komen.

Bij het onderzoeken van de borsten keek ze me de hele tijd recht in de ogen op zoek naar een reactie van mij.. Ik knikte goeddunkend en gaf aan dat alles perfect in orde is, wat de verpleger dan ook snel noteerde om z’n ogen vervolgens weer de kost te geven.

Veerle was intussen teruggekomen en startte met het liggend onderzoek van Nathalie. Zou ze daar straks iets over zeggen? Zou zij een voorkeur gehad hebben om de ene of de andere vrouw te onderzoeken? Ik startte nu met de inwendige onderzoeken van Cynthia, waarbij ze eerst op de tafel een beetje naar beneden gleed en de verpleger met veel omhaal haar hielp de benen in de beugels te leggen, alsof ze dat zelf niet had gekund. Vervolgens draaide de verpleger de beugels zo ver mogelijk uit elkaar en zette ze zo vast, haar benen ver opegesperd zodat haar kutje al bijna openging.

Zo kon ik op mijn krukje met wieltjes tot vlak bij haar komen. Haar stevig opstaande borsten stonden in de weg om haar gezicht te zien en ik besloot de onderzoeken rechtstaand te doen. Eerst kwam haar grotje aan de beurt, al behoorlijk nat, ik had dus nauwelijk glijmiddel nodig om mijn vingers en hand te laten binnenschuiven voor het onderzoek.

Ik deed dit zeer uitgebreid en lang, keek haar geruststellend aan maar zag dat ze nu wegkeek naar Nathalie die dezelfde behandeling kreeg van Veerle. Even schoot het door mijn hoofd dat zij misschien lesbisch of bi zou zijn. Nu kwam de eendebek aan de beurt en nadat ik de verpleger had gevraagd deze op te warmen onder warm water reiktte hij hem mij aan.

Hij schoof bijna vanzelf naar binnen en ik kon hem makkelijk goed ver opensperren voor het visueel onderzoek dat ik deed met behulp van een lampje. Nog snel het uitstrijkje en dan waren we hier klaar. Toen vroeg ik haar wat lager op de tafel te komen liggen en voelde aan haar spannende sterretje dat zich niet makkelijk vrij gaf. Hier had ik dus wel wat glijmiddel nodig om het inwendig onderzoek te kunnen doen.

Ik zag op haar uitdrukking dat ze dit helemaal niet leuk vond en legde dan mijn andere hand op haar lipjes en beroerde ongemerkt haar klit. Dit gaf onmiddellijk een reactie waarbij ze me goedkeurend een knipoog gaf en ik dus uitgebreid verder ging met dit onderzoek.

Veerle en ik waren met beide kandidates tegelijk klaar wat aangaf dat ze erg snel te werk was gegaan met Nathalie.. Veerle dus niet lesbisch of bi, dat had ik al wel gedacht na vorige week in de auto We waren nu dus bij het laatste deel van het onderzoek dat plaatsvond in de comfortabele gyno stoel. Veerle had het al wel door en liet me verdergaan met Cynthia en ze stuurde Nathalie terug naar haar plek in de zaal en vroeg haar nummer twee naar hier te sturen.

Intussen had Cynthia aarzelend in de gyno-stoel plaatsgenomen en kwam de verpleger aandraven met een condoom terwijl ik in het dossier de instructies rond dit onderzoek las. De verpleger had dit vroeger reeds gedaan, deed het condoom over de dildo en smeerde hem dan in met glijmiddel. Ik was intussen klaar met lezen en riemde haar bovenbenen en onderbenen met de brede lederen riemen stevig vast. Vervolgens ook een brede riem rond haar lage middel zodat ze haar onderlichaam niet meer kon bewegen.

De verpleger kwam intussen aanrijden met het apparaat en stelde het af op de hoogte van haar natte grotje. Ik gaf haar nu aan dat het ging om een wetenschappelijk onderzoek, het apparaat een 10 minuten durend programma moest afwerken ik daarbij de reacties van haar lichaam zou observeren. De verpleger zette het apparaat op “on” en de dildo kwam in een héél langzame heen en weer gaande beweging. Hij vroeg me het apparaat dichterbij de rollen waarbij de dildo langzaam in haar grotje verdween tussen zijn twee vingers die hij maar al te graag gebruikte om haar lipjes open te houden en de clitoris te zien bewegen door de bewegende dildo.

Ik moest nu het apparaat nog dichterbij brengen totdat de ballen tegen haar sterretje kwamen bij de volledige penetratie.

Ik blokkeerde dan de wieltjes van het toestel en we verifiëerden samen of de langzame heen en weer gaande bewegingen vlot verliepen. Ik zag dat Cynthia probeerde het kreunen te onderdrukken, wat nu nog lukte. Ik ging naast haar staan met de bloeddrukmeter, stethoscoop en het dossier in de aanslag. De verpleger drukte op de knop “program”. Ik had gelezen dat het programma bestond uit drie minuten “opwarming”, wat betekende dat heel langzaam het ritme van de bewegingen opgedreven wordt tot één penetratie-stoot per seconde en dan zeven minuten hetzelfde ritme.

Om haar niet af te schrikken had ik Cynthia deze details niet gegeven. Ik deed mijn medische handelingen terwijl zij zichtbaar genoot van deze behandeling.. Dit lukte nu nog wel maar langzaam kwam de dildo sneller in beweging, hij ging vlot in en uit zonder dat de eikel van de dildo tevoorschijn kwam maar de ballen kletsten wel tegen haar kontje. Ik lette er niet op, maar intussen was Veerle ook goed en lang bezig met de borsten van de volgende juffrouw terwijl ze soms achteloos door de doktersjas over haar eigen borsten wreef.

De dildo verhoogde gelijkmatig zijn ritme en Cynthia kon nu niet meer verstoppen dat ze hevig aan het genieten was, de hartslag verhoogde nu enorm. Ik zag dat ze kreunde om het orgasme tegen te houden maar dat is in een situatie als deze dus niet mogelijk. Licht onderdrukt hijgend kwam ze klaar na drie minuten, wanneer de dildo net z’n kruissnelheid bereikt had.. Nu nog 7 minuten, ik probeerde me in te beelden hoe het voelt om na de ontlading ongenadig verder gepenetreerd te worden. Haar grote tepelhoven waren nu helemaal opgespannen wat ervoor zorgde dat haar borsten nog steviger vooruit stonden.

Af en toe reikte ze met haar hand naar haar clitoris die ze misschien wel ook mee een beurt wou geven maar ze aarzelde. Na 6 minuten kwam het tweede orgasme dat heftiger en schokkend verwerkt werd door haar vastgeriemde lichaam.Neuken in hulst acrobatische sex

  • Hij had nu twee vingers in mijn kutje en een duim op mijn klitje terwijl hij mijn huid boven mijn kutje strak trok. Ik zou niet weten waarom ik bezwaar moest hebben en stemde toe. Toen drukte hij zijn grote erectie tussen mijn schaamlippen.
  • Pseudo arts keuring sadistischer sex
  • Ik zag dat Veerle al begonnen was met het rechtopstaand deel van het onderzoek van Cynthia en ze betastte gretig de uitbundige borsten. Het darmpje was gelukkig niet te dik en ging met een beetje glijmiddel vlot naar binnen.
  • Sex contackt sletje zoekt man
Meisje verwent zichzelf neukende homo


Ik had een afspraak voor een bezoek aan mijn huisarts gemaakt. Aangekomen vertelde de assistente dat er tijdelijk een arts in opleiding, stage liep en of ik er bezwaar tegen had om bij hem op consult te gaan. Ik werd dan snel geholpen maar het kon wel iets langer duren. Ik zou niet weten waarom ik bezwaar moest hebben en stemde toe. De assistente bracht me naar de betreffende behandelruimte, klopte aan en bracht mij naar binnen.

Wauw, een knappe blonde dokter in witte jas kwam me tegemoet en schudde me de hand. Ik keek mijn ogen uit, wat een stuk. Na het normale consult vroeg hij of er verder nog iets was. Ik aarzelde nog even maar stuurde aan op een vage pijn in mijn buik en hoog in mijn vagina. Hij keek mij eens aan en antwoordde: Zeker als je al eens zwanger bent geweest. Dus trok ik mijn broek en slipje uit, ging op mijn rug liggen en haakte mijn benen in de beugels.

De beugels zijn aan het einde van de bank zodat je billen aan de rand van de bank liggen en je benen in de beugels een eind uitsteken. De beugels zijn draaibaar en de dokter kan dus tussen je benen komen, zitten op een stoel of staan. De knappe jonge bink trok een plastic handschoen aan zijn rechterhand en legde zijn linkerhand op mijn buik.

Hij pakte een ijzeren instrument, een eendenbek die in je vagina past. Ik voelde hoe zijn vingers mijn schaamlippen uit elkaar deden en het koude staal van de eendebek tussen mijn lipjes kwam.

Heel langzaam schoof hij het ding naar binnen. De kou is niet prettig maar het idee dat iemand kijkt hoe hij iets in je kutje steekt is wel geil. Onwillekeurig drukte ik mijn benen naar buiten en maakte mijn kutje wijder. De dokter ging zitten en keek door de tang naar binnen. Hij drukte met zijn hand hier en daar wat op mijn buik. Lekker dacht ik bij mezelf.

De tang verdween uit mijn kutje. Ik hoorde geritsel en zag dat hij een handschoen aan zijn rechterhand deed. Zijn linkerhand legde hij op mijn buik en op zijn rechterhand deed hij iets uit een busje, een glijmiddel denk ik. Hij drukte van zijn rechterhand twee vingers naar binnen. Ik voelde de vingers zo lekker tussen mijn lipjes door naar binnen gaan.

Elke millimeter voelde ik en voelde me heerlijk vol worden van binnen. Dat kan een minuutje duren. Hij legde zijn linkerhand weer op mijn buik, iets boven mijn schaamhaar, zijn duim tussen mijn schaamhaar en met de vingers van zijn rechterhand draaide hij in mijn kutje. De witte jas gaf het een heel geil effect op mij. Hij kwam nu met zijn twee vingers bij mijn G spot, die goed is ontwikkeld en zijn vingers bleven daar rusten. Ik voelde zijn vingers heen en weer gaan over mijn G spot en kon me niet inhouden en kreunde zachtjes.

Wat deed hij nu?. Ik voelde dat de linkerhand op mijn buik draaide, met duim en wijsvinger naar mijn kutje en hij trok de huid rond mijn kutje en klitje strak. Deze keer zei hij niks maar zette de duim van zijn onderzoekshand op mijn klitje en drukte stevig op mijn klitje. Hij had nu twee vingers in mijn kutje en een duim op mijn klitje terwijl hij mijn huid boven mijn kutje strak trok. Ik keek naar hem en hij keek naar mij. Hij zag de geiligheid in mijn ogen.

Ik genoot van zijn frisse kop en witte doktersjas. Ik stelde me voor dat ze vandaag toch ook enkele andere instrumenten moeten voorzien, vergeleken met vorige week. Om me toch een beetje voor te bereiden keek ik het nog lege dossier van een kandidate in en kon daar overlopen wat er allemaal aan de orde zou komen Even laten kwam de vrouwelijke sergeant binnen en vroeg aan ons vier of we klaar waren.

We beaamden en dan ging ze naar de deur recht tegenover onze tafel en riep naar de ruimte erachter “voor de medische keuring kom maar binnen. Op deze plekken zullen ze vandaag telkens terug komen staan wanneer een deel van het onderzoek afgerond is. Daar stonden ze dan, een rijtje van acht vrouwelijke rekruten die graag een baan bij de luchtmacht willen.

De sergeant lichtte verder toe dat dit onderzoek tot ongeveer zes uur zou duren, in militaire stijl plaatsvindt, goed georganiseerd dus en dat ze gehouden waren de bevelen nauwgezet op te volgen.

Daarnaast gaf ze ook aan dat het leger deelneemt aan een onderzoek waarbij een aantal lichaamsfuncties opgemeten worden voor een wetenschappelijk onderzoek..

Vervolgens mochten wij vier ons kort met naam en functie voorstellen. De verpleging haalden de potjes met de ochtendplasjes van de dames op en brachten deze naar een kamertje ernaast. De meisjes mochten zich vervolgens van hun jassen en tassen verlossen en deze op een bank tegen de muur leggen. Toen riep de sergeant luid iets zoals “presenteer geef 8”.

Nog aarzelend kwamen de acht op de kruisjes op de grond staan en werd hen bijna snauwend uitgelegd wat het verschil is tussen een rusthouding, met de voeten 40 cm. Vervolgens werd hen opgedragen hun bovenkleding en schoenen uit te trekken en op de rij te gaan staan in volgorde van lichaamslengte.

Dames met lang haar dienden deze in een paardestaart te doen. Dit werd op licht gemor onthaald maar de verwittiging daarjuist was duidelijk geweest, dit is een eerste ervaring met het militaire hierarchische systeem. Ikzelf verlekkerde me reeds aan de idee dat ik de helft van deze meiden straks op hun meest intieme plekjes zal kunnen onderzoeken, betasten en hun reacties daarbij observeren.

Ze hingen hun kleding aan de haken tegen de muur en kwamen aarzelend terug naar de kruisjes op de grond en zochten hun plekjes in functie van hun lichaamslengte. Ze hadden bijna allemaal gekozen voor neutrale witte onderkleding die tamelijk verhullend was. Vervolgens werd van elk van hen aan soort polaroid foto gemaakt die op hun dossiers gehecht werden.

Ze werden ook genummerd van 1 de kleinste tot 8 de grootste Als opwarmertje moesten ze vervolgens een aantal bewegingsoefeningen doen waarbij de sergeant ook koos om er ook enkele te laten uitvoeren die de slipjes of BH’s van hun plaats deden komen.

De temperatuur begon reeds te stijgen bij mij. Vervolgens ging de verpleging de belangrijkste algemene metingen van lichaamsdelen uitvoeren en had ik de tijd om de acht goed in me op te nemen. Nummer 1 en 8 waren het meest verschillend van elkaar, niet alleen door hun lichaamslengte maar ook door hun gehele stijl.

Cynthia 8 , blond lang haar, had fotomodel kunnen zijn, ruim 1meter 80 groot, ruim bemeten borsten die zelfs in deze preutse bedekkende BH uitnodigende welvingen toonden tussen beide borsten in, vrij smalle taille maar daaronder stevige billen waarvan ik al droomde ze eens goed te kunnen vastpakken.

Zoals alle 8 leek zij ook onder de indruk over hoe dit hier allemaal gaat verlopen maar bleef er toch vrij zelfzeker bij. Nathalie was de kleinste, bijna gemillimeterd zwart haar, jongensachtig, nauwelijks borsten of billen onder haar witte slip in short-stijl en lege BH onderkleding, alles met rechte lijnen.

Ze zag er erg onzeker uit en keek schichtig om haar heen. De zes andere meisjes waren ook telkens erg verschillend van elkaar en het was opvallend vast te stellen wat en hoeveel je je van deze meiden al kan inbeelden door ze zo in hun bijna Eva’s kostuum te zien. De spanning in de zaal steeg ten top toen hen opgedragen werd zich te ontdoen van alle kleding en terug te presenteren, “geef 8”.

Meisje 7 verzette zich en gaf aan dat ze dit niet wou doen.. De sergeant riep dan dat we niet tot 8 uur vanavond wilden doorgaan en of ze zich a. Na een minuutje kwamen ze terug in de rij staan, de meesten met een arm voor hun borsten en de andere hand voor hun schaamstreek.

De sergeant begon te roepen en te tieren op Nathalie omdat ze haar schaamhaar niet had geschoren, hoewel dit duidelijk vermeld was in de instructies die ze vooraf hadden gekregen. Nathalie had inderdaad zo’n dikke bos gekruld zwart schaamhaar die haar onderaan helemaal bedekte. De verpleging zou er zich onmiddellijk mee bezighouden en onze beide collega’s brachten Nathalie naar achter het scherm.

Van waar ik zat kon ik net zien dat ze haar bevalen op een onderzoekstafel te gaan liggen met opgetrokken en gespreide benen en werd ze door de twee snel maar vakkundig getrimd en geschoren, waarbij de mannelijke verpleger zich maar al te graag over haar lipjes ontfermde. Na enkele minuten kwam ze met een rode kop en een blinkend kutje terug te voorschijn; haar kutje stond zo gespannen dat haar clitje er tussendoor piepte. Vervolgens gingen we nog een aantal meer specifieke lichaamsmaten opmeten, dit deden we twee aan twee telkens met één meisje.

Tepelafstand, diameter tepelhof, omtrek borsten bij de aanzet aan het lichaam, afstand van navel tot tepels en tot clitoris, afstand van poepgaatje tot hoogste nekwervel, aantal centimeters dat de tepel omhooggaat bij armen boven het hoofd Ik liep recht af op Cynthia en begon deze maten bij haar op te meten. Haar nu vrije DD-borsten waren machtig, stevig, recht vooruitstaand, en zelfs zonder BH boden de welvingen tussen haar borsten zich gretig aan voor een partijtje borstneuken.

De spanning tussen ons was duidelijk te voelen maar ik trachtte haar gerust te stellen en sprekend als arts gaf ik aan wat ik telkens opmat. Toen haar clitje aan de beurt was spreidde ze zelf haar gladgeschoren lipjes zodat ik er met de lintmeter makkelijk bij kon komen.

Veerle was met de kandidate ernaast bezig en ik zag duidelijk door de witte jas haar zwarte string en halfcup-BH. Was dit een signaal voor later vanavond? Vervolgens moesten de rekruten een fietsproef doen terwijl hun bovenlichaam vol met electrodennopjes gezet werd.

Ik had ervoor gezorgd dit ook met Cynthia te kunnen doen en ik zag dat ze dit alles stilaan leuk begon te vinden. De nopjes bracht ik traag aan zodat ik elke reactie die ze had kon zien. Haar huid was erg droog en sommige nopjes moest ik dan ook bevochtigen opdat ze zouden op het lichaam blijven. De fietsweerstand was vrij hoog en ik zag dat haar borsten daarbij stevig heen en weer gingen; ze was echt prachtig gebouwd.

Tijdens de proef nam ik ook haar bloeddruk. De meesten kwamen licht zwetend van de fiets en zo kon ik dan ook kennismaken met hun intieme lichaamsgeuren terwijl ik hen traag en zacht ontdeed van de apparatuur. Wanneer iedereen hiermee klaar was kwam het lichamelijk onderzoek achter de schermen aan de beurt. Veerle was me voor geweest en reeds met Cynthia en de verpleger achter het scherm verdwenen.

Ik richtte me tot Nathalie en ging met haar en de verpleegster ook achter de schermen. Daar stonden zoals vorige week twee lange onderzoekstafels naast elkaar, maar nu voorzien van de beugels waarin de meisjes straks hun benen moeten plaatsen. In de hoek was er ook een echte gynaecologische stoel bijgekomen, comfortabel uitziend, zachte en schuin oplopende rugleuning, onderaan met beugels en ook een aantal brede riemen om het lichaam in te sjorren Daar recht tegenover stond een apparaat waaruit een stang kwam die eindigde op een grote zwarte dildo met bijhorende ballen.

Ik zag dat Veerle al begonnen was met het rechtopstaand deel van het onderzoek van Cynthia en ze betastte gretig de uitbundige borsten. Onwillekeurig moest ik terugdenken aan Veerle’s handelingen bij een man vorige week waarbij ze, zittend op een krukje voor de man kordaat met haar handen in latexhandschoentjes het onderzoek van de balzak, teelballen en zaadleiders uitvoerde. Na minder dan een minuut was de penis van de kerel rechtop komen staan tot tegen zijn onderbuik, de voorhuid vanzelf naar achter getrokken door de spanning, de balzak opgespannen en zijn balletjes hoog opgetrokken naast de onderste centimeters van zijn penis Veerle had dit deel van het onderzoek later moeten overdoen gezien ze er niet mee klaar was en het zo ook niet verder kon.

Ik richtte me tot Nathalie en gaf aan wat ik zou doen en startte met het betasten van haar gehele lichaam waarbij ze soms schokte. Ze onderging dit alles leedzaam met gesloten ogen, ook het aftasten van haar nauwelijks aanwezige borsten.

Na dit onderzoek waren haar tepels getransformeerd in twee mooie aardbeien maar wel donkerbruin van kleur. Veerle had net Cynthia gevraagd op de onderzoekstafel te gaan liggen, de benen in de beugels en zich te ontspannen; de verpleger reikte Veerle de pot met vloeistof en de darm aan die vervolgens verdween in haar kontgaatje onder de goedkeurende blik van de gretig kijkende verpleger die ook had opgemerkt dat ze een mooi moedervlekje had tussen haar kutje en sterretje.

Cynthia had dit zeker nog nooit meegemaakt, haar lichaam reageerde heftig en Veerle beval haar te proberen rustig te blijven en de vloeistof enkele minuten binnen te houden, waarna ze naar de WC kon gaan in een ruimte daarnaast. Ze moest dan ook plassen en zich met de vochtige doekjes reinigen en terugkomen liggen op de tafel met de benen uigestrekt op de tafel.

Ik was intussen dezelfde handelingen beginnen uitvoeren met Nathalie die niet wist wat haar overkwam en voortdurend tegenspurtelde. De verpleegster die mij hierbij hielp gaf haar een stevige vermaning.

Het viel me ook op hoe perfect Nathalie’s onderkant geschoren was, geen enkel haartje meer te bespeuren op haar spannende lipjes en rond haar kleine sterretje. Het darmpje was gelukkig niet te dik en ging met een beetje glijmiddel vlot naar binnen. Nathalie verdween naar de wc, Cyntia kwam net terug en Veerle was er niet, maar het dossier lag op de tafel.

Ik nam hiervan gebruik om Cynthia over te nemen en vroeg haar nu dus langgestrekt op de tafel te gaan liggen. De verpleger kwam geïnteresserd kijkend naast mij staan. Ik stuurde hem weg om enkele instrumenten te gaan halen. Ik merkte op dat Cynthia’s borsten ook in deze houding hun pronte vormen behielden en startte met het betasten en bewegen van de ledematen om zo niet al te snel mijn ruime boxershort in beweging te doen komen.

Bij het onderzoeken van de borsten keek ze me de hele tijd recht in de ogen op zoek naar een reactie van mij.. Ik knikte goeddunkend en gaf aan dat alles perfect in orde is, wat de verpleger dan ook snel noteerde om z’n ogen vervolgens weer de kost te geven.

Veerle was intussen teruggekomen en startte met het liggend onderzoek van Nathalie. Zou ze daar straks iets over zeggen?